Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a párodat, 2019 izgalmas, mozgalmas és próbára tevő év lesz. Minőségi változásra számíthatsz. Persze lesznek olyan napok, hetek, amikor kísértésnek leszel kitéve. Szerelmi háromszög alakulhat ki, amit tanácsos elkerülnöd. A többi rajtad múlik…

KOS

Ha már van párod: Meglehetősen vehemensen indítod az új évet. Február közepéig kimondottan provokatív leszel. Ha nem akarsz vitasorozatot, érdemes visszafogni magad. Március 26. és április 19. között titkos hódító csábításának kéne ellenállnod. Ne menj bele. A boldogság és a harmónia szinte tökéletesen helyrebillen az életedben. Ez az, amit mindenképpen értékelj a párkapcsolatodban, mert így nem csak átmeneti vendég lesz nálatok a szerelem.
Ha még nincs párod: 2019 év legelején őrületes fordulatszámon pörögsz. A tempódat nem sokan bírják. Ha közelít valaki hozzád, lehet, épp emiatt pattan le rólad. Március 26. és április 19. között semmiképp se menj bele tiltott vagy titkos szerelembe. Hidd el, nem hálás szerep harmadiknak lenni. Az igaz szerelem tavasszal rád találhat. Akivel ekkor találkozol, tökéletesen illik hozzád, ráadásul szép is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Ezzel a tulajdonságoddal veszed le az embereket a lábukról, a csillagjegyed szerint

BIKA

Ha már van párod: Mindent el fogsz követni 2019-ben, hogy a béke tartós legyen köztetek, ami többnyire sikerülni fog. Február 14. és március 30. között számítanod kell rázósabb időszakra is, amikor szokatlanul ingerlékeny és türelmetlen leszel. Szólj előre a párodnak, legyen veled elnéző, és finoman emlékeztessen, még mindig egy hajóban eveztek. A szenvedély és a szerelem visszatér hozzátok október 3. után.
Ha még nincs párod: 2019-ben az idő neked dolgozik, szóval rohannod nem kell. Rád fog találni a szerelem, ha nem kapkodsz. Február 14. és március 30. között nem a türelem lesz a fő erényed. Október 3-tól minél több emberrel beszélgess, hiszen olyan találkozás vár rád, amiről elsőre nem derül ki, hogy ő az igazi. Csak hetekkel később kapcsolsz, hogy mennyire passzoltok egymáshoz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végigbogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetérõl. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetõen valószínûleg meg fog lepõdni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hõsiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

IKREK

Ha már van párod: 2019 életed legszebb, legmeghatározóbb éve lehet párkapcsolati szempontból. Jupiter, a nagy szerencse bolygója azt ígéri, a kapcsolatotok komolyabb szakaszba jut. Összeköltözés, eljegyzés, házasságkötés kerül szóba. Ám számítanod kell néhány rázós napra is: május 27–31., június 4–14., június 21–26., augusztus 30. – szeptember 20. Kár lenne veszekedéssel, féltékenységgel mérgezni a szerelmeteket.
Ha még nincs párod: Ennél jobb esélyeid nagyon régen voltak, hogy megtaláld életed szerelmét. Szóval 2019-ben legyél nyitott és bizakodó! December 2. előtt olyan ember lép az életedbe, aki minőségileg jobbnak ígérkezik a korábbiaknál. Találkozásotok szenvedélyes, sőt regénybe illő lesz. Azonban erre ne számíts ezekben a napokban: május 27–31., június 4–14., június 21–26., augusztus 30. – szeptember 20.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

RÁK

Ha már van párod: Jó dolgod van, mert Szaturnusz tartósítja a kapcsolatotokat. Megszoktad, elfogadtad, hogy ő nem olyan érzékeny, szentimentális, mint te. Pont így egészítitek ki egymást, persze ettől még vágysz a gyengédségre. Valaki megkísérthet téged június 9. és július 2. között. Nem érdemes belemenned, jobb, ha hűséges maradsz a szerelmedhez. Ha ezen túljutsz, helyre áll a béke benned és köztetek. Különösen november 26-tól tér vissza hozzátok a szerelem.
Ha még nincs párod: 2019-ben máshol kell keresned a szerelmet. Változtass felületet, módszert, hozzáállást. Ha ez nem egyértelmű számodra, kérdezd meg a barátaidat, ők mit tennének. Aggódnod nem kell, mert az idő és a sors neked dolgozik: Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura és a nagy sors bolygója épp a párkapcsolat területén hat. Szóval lehet az a párkeresésed taktikája, hogy az időre, a sorsra bízod magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: