Oroszlán

Miközben mindenki kapkod, siet és ideges, te megtalálod azt a zen állapotot, amire most szükséged van. Lesz, aki megpróbál majd kizökkenteni ebből, de ne engedd neki, őrizd meg a belső békédet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

A mai napon számolhat egy váratlan felkéréssel, vagy meghívással, aminek nagyon fog örülni, e egyúttal talán, igazi kihívást is jelent majd önnek! Az új feladatokba is nagy energiákkal vághatja bele magát, így estére egy igazán eredményes és izgalmas napot zárhat majd! Koncentráljon, kedves Oroszlán, s hozza ki mindenbõl a maximumot!

Szerelem: Vannak kapcsolatok, amelyek nem hirtelen kapnak lángra, időre és talán egy kis segítségre is van szükségük, cserébe viszont a lángjuk erős és hosszan tartó lesz. Vedd észre, ha egy ilyenbe botlasz!

Íme a csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonsága

Karrier: Ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy kicsit most túl sok az esemény körülötted. Ne feledd, hogy a lehetőséget akkor kell megragadni, amikor jelentkezik.

Szűz

Úgy érzed, mindennel el vagy maradva, elúsznak a lehetőségek, nem sikerül befejezned semmit. Lehet, hogy ez az az évszak, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedni a dolgokat, hátradőlni, és elfogadni, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Mivel általában nagyon energikus, ma kissé nehezen viselheti, ha vánszorognak ön körül a dolgok, különösen, hogy most nagyobb ráhatással sem lehet a nagyobb hatékonyságra. A legjobb taktika az lenne, ha igazodna ehhez a faramuci helyzethez, s üres perceire kitalálna valami tartalmas elfoglaltságot, amivel addig egy más területen elõrébb haladhat.

Szerelem: Vedd észre a jeleket, amiket a másik küld feléd. Lehet, hogy mondani szeretne valamit, amihez nincs bátorsága, és a te feladatod, hogy ezt most megfejtsd.

Karrier: Megfogadtad, hogy nem bosszankodsz tovább valamin, de nehezedre esik elengedni a dolgokat. Ha igazán fontos neked, amit csinálsz, akkor ez teljesen természetes.

A következő időszakban ez a 6 csillagjegy nagy szerelmi lángolásra számíthat!

Mérleg

Meg kell találnod az alkalmat arra, hogy egy kicsit lazíts, mert ez a tél sok új kihívást tartogat majd. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, de ne is hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

A mai nap, kissé stresszes lehet az által, hogy, mintha senki sem értené, amit mondani akar, így gyakorlatilag, semmi sem abba az irányba halad, amerre kívánatos lenne. Vegyen egy mély levegõt, kedves Mérleg, és fusson neki még egyszer, ha kell, amíg el nem éri célját. Este, egy relaxáló fürdõ és egy nyugtató tea jól eshet a nehéz nap után...

Szerelem: Egy közös cél még közelebb hoz benneteket egymáshoz, és úgy érzed, valódi támogatást kapsz a párodtól. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolatotok.

Karrier: Nem az a típus vagy, aki könnyen feladja, és bár nehezített a terep, most is helyt tudsz állni. Büszke vagy rá, hogy még így is sikerül felülkerekedned a kihívásokon.

Skorpió

Valaki komoly próbatétel elé állít, de ne feledd, nem muszáj felvenned a kesztyűt, ha te nem akarod. Csak olyan kihívásokat vállalj el, amelyek céljáról úgy érzed, hogy megéri értük küzdeni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Szerelem: Érthető, ha válaszokat szeretnél, de ehhez előbb fel kell tenned a kérdéseidet. Az új év új lehetőségeket teremt, most tökéletes az alkalom arra, hogy tiszta lappal kezdjetek.

Karrier: Ne stresszeld magad fölöslegesen olyan dolgokon, amikre valójában nincsen ráhatásod. Tudd, hogy mi a te feladatod, és azzal törődj, hogy abban ne találjon senki kivetnivalót.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: