Oroszlán

Miközben mindenki kapkod, siet és ideges, te megtalálod azt a zen állapotot, amire most szükséged van. Lesz, aki megpróbál majd kizökkenteni ebből, de ne engedd neki, őrizd meg a belső békédet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Szerelem: Vannak kapcsolatok, amelyek nem hirtelen kapnak lángra, időre és talán egy kis segítségre is van szükségük, cserébe viszont a lángjuk erős és hosszan tartó lesz. Vedd észre, ha egy ilyenbe botlasz!

Csillagokban a titok: így lehetünk a legegyszerűbben boldogok a horoszkópunk szerint

Karrier: Ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy kicsit most túl sok az esemény körülötted. Ne feledd, hogy a lehetőséget akkor kell megragadni, amikor jelentkezik.

Szűz

Úgy érzed, mindennel el vagy maradva, elúsznak a lehetőségek, nem sikerül befejezned semmit. Lehet, hogy ez az az évszak, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedni a dolgokat, hátradőlni, és elfogadni, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Magán, vagy családi életében a mai napon egy nagyobb pozitív változás állhat be, amit igencsak váratlanul érkezõ, de annál kellemesebb meglepésként élhet meg. Ez igencsak feldobhatja napja hátralévõ részét és lelkileg is feltöltõ lehet. Az aktuális anyagi helyzetén viszont kár most annyit töprengenie, higgye el, nincs különösebb probléma, vagy legalább is semmi helyrehozhatatlan. Engedje el magát kicsit és élvezze az életet!

Szerelem: Vedd észre a jeleket, amiket a másik küld feléd. Lehet, hogy mondani szeretne valamit, amihez nincs bátorsága, és a te feladatod, hogy ezt most megfejtsd.

Karrier: Megfogadtad, hogy nem bosszankodsz tovább valamin, de nehezedre esik elengedni a dolgokat. Ha igazán fontos neked, amit csinálsz, akkor ez teljesen természetes.

Heti szerelmi horoszkóp augusztus 27-től:  Egy fantasztikus hét áll előtted, ami nemcsak energikus, aktív, sikeres, hanem egyben eredményes is lesz!

Mérleg

Meg kell találnod az alkalmat arra, hogy egy kicsit lazíts, mert ez a tél sok új kihívást tartogat majd. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, de ne is hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma a spontaneitás és a kalandvágy jellemezheti napját, amikor is egy szempillantás alatt hajlamos lehet valami olyasmibe kezdeni, amit eddig, még nem hogy soha nem csinált, hanem egyenesen nem is tudott arról, hogy létezik, mégis nagyon élvezheti a dolgot. Ne csodálkozzon a meglepett arcokon, hiszen éppen az öné az egyik, kedves Mérleg!

Szerelem: Egy közös cél még közelebb hoz benneteket egymáshoz, és úgy érzed, valódi támogatást kapsz a párodtól. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolatotok.

Karrier: Nem az a típus vagy, aki könnyen feladja, és bár nehezített a terep, most is helyt tudsz állni. Büszke vagy rá, hogy még így is sikerül felülkerekedned a kihívásokon.

Skorpió

Valaki komoly próbatétel elé állít, de ne feledd, nem muszáj felvenned a kesztyűt, ha te nem akarod. Csak olyan kihívásokat vállalj el, amelyek céljáról úgy érzed, hogy megéri értük küzdeni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma valami nagy kincsre lelhet napi teendõi, kiruccanásai, kalandozásai során, melyek folyamán most akár egész messzire is eljuthat. Valaki mindemellett egy igen érdekes dologra hívhatja fel figyelmét, amivel igencsak elgondolkodtathatja. Ezt leszámítva ugyanakkor ma egy igazán élvezetes és könnyed nap elé néz, úgyhogy ne is töltsön túl sok idõt értelmetlen agyalással, inkább hörpintsen le még egy pohár finomságot!

Szerelem: Érthető, ha válaszokat szeretnél, de ehhez előbb fel kell tenned a kérdéseidet. Az új év új lehetőségeket teremt, most tökéletes az alkalom arra, hogy tiszta lappal kezdjetek.

Karrier: Ne stresszeld magad fölöslegesen olyan dolgokon, amikre valójában nincsen ráhatásod. Tudd, hogy mi a te feladatod, és azzal törődj, hogy abban ne találjon senki kivetnivalót.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: