Nyilas

Rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a télből, ami telis-tele lesz lehetőségekkel, de lehet, hogy néha ezeket elfedi a hó, és neked kell kiásni őket. Ha észreveszed, hogy kínálkozik valami, és nem félsz élni vele, akkor komoly sikereket könyvelhetsz el, mire az első virágok kihajtanak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

Szerelem: A legfontosabb most az, hogy az egymás iránti bizalmat újraépítsétek. A csendes téli esték erre kiváló alkalmat teremtenek, de csak akkor, ha hajlandóak vagytok egymásra figyelni.

Szerelem vár rád 2019-ben? A horoszkópból kiderül

Karrier: Nehezedre esik befejezni valamit, talán éppen azért, mert nem szeretnéd kiengedni a kezedből a feladatot. Jó, ha ennyire szíveden viseled a munkád sorsát, de ha nem teszed ki a pontot, az eredmény sem fog rád találni.

Bak

Lehet, hogy valaki azt mondja valamiről, hogy lehetetlen, de ő talán nem bír azzal a kitartással és makacssággal, ami benned lakozik. Ha valaki, akkor te képes vagy arra, hogy ezen a télen véghez vigyél egy számodra fontos feladatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Szerelem: Az ünnepek közeledte kihozza belőled a kedves és törődő oldaladat, de ez nem jelenti azt, hogy félresöpröd a saját érdekeidet és vágyaidat. Ha kell, a tél végén a sarkadra is tudsz majd állni.

Karrier: Jól bírod a terhelést, de ne feledd, hogy már senkinek nem kell bizonyítanod semmit, hiszen ezt megtetted az év során. Most, hogy itt a lazítás ideje, helyezd előtérbe a családot a munkával szemben.

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Vízöntő

Ez a szezon ugyan tartogathat némi kellemetlenséget, de ha ezeken a dolgokon sikerül túllendülnöd, akkor megtalálod majd a belső békédet is. Ne akarj egyszerre minden problémát megoldani, haladj inkább apró lépésekben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Szerelem: Minden kapcsolatba kell energiát tenni, és még ha a tiétek jól működik is, a tél akkor is ideális alkalmat kínál arra, hogy ezt megerősítsd. Neked és a partnerednek is jót fog tenni ez az extra figyelem.

Karrier: Izgalmas lehetőséget kínálnak fel neked, azonban lehet, hogy a jövő évre te már valami mást terveztél. Még nem késő újratervezni, a tél úgyis a csendes elmélkedés és a súlyosabb döntések meghozatalának ideje.

Halak

Az év végét szereted az összegzésre, értékelésre szánni, és most van is mit végiggondolnod. Hagyj magadnak időt arra, hogy elrendezd belül ezeket az eseményeket, mert így kezdheted frissen és céltudatosan a következő esztendőt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Néhány kiábrándító hír juthat a fülébe ma, kedves Halak, amelyek közül meglehet, némelyeknek nagyon nem fog örülni, DE! Amelyiknek igen, az feledtetheti az összes többi bosszúságát. Ma megütheti a Jackpot-ot!

Szerelem: Az év végén, amikor a két ünnep között kicsit lelassulnak az események, rád még komoly meglepetések várnak. Ha ezekre nyitott leszel, akkor a tél végére akár egészen komoly fordulatokkal is számolhatsz.

Karrier: Meg kell tanulnod néha kicsit elengedni a dolgokat, különben könnyen egy magad szőtte hálóba ragadhatsz. Fogadd el, hogy van, amit nem te irányítasz, még akkor sem, ha egyébként fontos számodra a végeredmény.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: