Nyilas

Rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a télből, ami telis-tele lesz lehetőségekkel, de lehet, hogy néha ezeket elfedi a hó, és neked kell kiásni őket. Ha észreveszed, hogy kínálkozik valami, és nem félsz élni vele, akkor komoly sikereket könyvelhetsz el, mire az első virágok kihajtanak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

Szerelem: A legfontosabb most az, hogy az egymás iránti bizalmat újraépítsétek. A csendes téli esték erre kiváló alkalmat teremtenek, de csak akkor, ha hajlandóak vagytok egymásra figyelni.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-10-11

Karrier: Nehezedre esik befejezni valamit, talán éppen azért, mert nem szeretnéd kiengedni a kezedből a feladatot. Jó, ha ennyire szíveden viseled a munkád sorsát, de ha nem teszed ki a pontot, az eredmény sem fog rád találni.

Bak

Lehet, hogy valaki azt mondja valamiről, hogy lehetetlen, de ő talán nem bír azzal a kitartással és makacssággal, ami benned lakozik. Ha valaki, akkor te képes vagy arra, hogy ezen a télen véghez vigyél egy számodra fontos feladatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Szerelem: Az ünnepek közeledte kihozza belőled a kedves és törődő oldaladat, de ez nem jelenti azt, hogy félresöpröd a saját érdekeidet és vágyaidat. Ha kell, a tél végén a sarkadra is tudsz majd állni.

Karrier: Jól bírod a terhelést, de ne feledd, hogy már senkinek nem kell bizonyítanod semmit, hiszen ezt megtetted az év során. Most, hogy itt a lazítás ideje, helyezd előtérbe a családot a munkával szemben.

5 csillagjegy, akik könnyen felállnak a padlóról, és újrakezdik, soha nem adják fel! Te köztük vagy?

Vízöntő

Ez a szezon ugyan tartogathat némi kellemetlenséget, de ha ezeken a dolgokon sikerül túllendülnöd, akkor megtalálod majd a belső békédet is. Ne akarj egyszerre minden problémát megoldani, haladj inkább apró lépésekben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Szerelem: Minden kapcsolatba kell energiát tenni, és még ha a tiétek jól működik is, a tél akkor is ideális alkalmat kínál arra, hogy ezt megerősítsd. Neked és a partnerednek is jót fog tenni ez az extra figyelem.

Karrier: Izgalmas lehetőséget kínálnak fel neked, azonban lehet, hogy a jövő évre te már valami mást terveztél. Még nem késő újratervezni, a tél úgyis a csendes elmélkedés és a súlyosabb döntések meghozatalának ideje.

Halak

Az év végét szereted az összegzésre, értékelésre szánni, és most van is mit végiggondolnod. Hagyj magadnak időt arra, hogy elrendezd belül ezeket az eseményeket, mert így kezdheted frissen és céltudatosan a következő esztendőt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Szerelem: Az év végén, amikor a két ünnep között kicsit lelassulnak az események, rád még komoly meglepetések várnak. Ha ezekre nyitott leszel, akkor a tél végére akár egészen komoly fordulatokkal is számolhatsz.

Karrier: Meg kell tanulnod néha kicsit elengedni a dolgokat, különben könnyen egy magad szőtte hálóba ragadhatsz. Fogadd el, hogy van, amit nem te irányítasz, még akkor sem, ha egyébként fontos számodra a végeredmény.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: