Rák

A mai napon meglehet, hogy éppen szerelem lesz az egyetlen, akihez bátran fordulhat, aki segíti, s aki megvigasztalja. Bármit is tanácsol, hallgasson rá, hisz õ csakis a legjobbat akarja önnek. Legyen felé bizalommal, kedves Rák, még, ha most másokban csalódnia is kellett!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma igazán erõs lehet önben az intuíció és a kreativitás, melynek köszönhetõen rengeteg ötlete születik. Megpróbálhatja ezeket leírni, de annak nagy veszélye, hogy a papír elveszik egy fiók mélyén örökre és gondolatai sohasem kerülnek megvalósításra. Ehelyett inkább beszélgessen el barátaival és kérje ki véleményüket, melyik az az ötlet, amibe a leginkább érdemes lenne belevágni.

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Skorpió

A mai napon, könnyen úgy érezheti, érzelmileg kiszolgáltatott szerelme tárgyának, aki ráadásul kissé most cicázhat, sõt, akár vissza is élhet ezzel. Ha ez elõfordulna, gyorsan tegyen rendet önmaga fejében és szerelmi fészkében, kedves Skorpió, ahol mégiscsak jó lenne, ha most ön vinné a stafétabotot!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Szűz

Míg kifelé minden szépnek és jónak tûnik, addig meglehet, hogy most ez már koránt sem így van a színfalak mögött. Legyen magához õszinte, kedves Szûz és vegye komolyan fontolóra, mennyire életképes a jelenlegi állapotában kapcsolata a jövõre nézve. Bármilyen végkövetkeztetésre is jut ma, valószínûleg jól látja a dolgokat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Legyen szó házimunkáról, vagy munkahelyén egy nehezebb feladatról, a mai napon semmi sem lehetetlen. Bármibe kezd is, minden könnyedén megy. Ne féljen akár új dolgokba is belevágni, kipróbálni, legyen ez akár egy új recept, vagy netán egy merész vállalkozás, a siker garantált. Ezt mások is érzik és bizony kérdéseikkel meg is találják.

Vízöntő

Néha mindent meg kell tenni azért, s el kell menni a végsõkig, hogy mûködjön egy kapcsolat. Ha az ember igazán tartós boldogságra vágyaik, akkor nem szabad feladnia romantikus céljait az elsõ bajokkal való szembesüléskor. Semmi sem tökéletes, de mindenen lehet segítni, ha az ember igazán akarja!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: