Rák

A mai napon meglehet, hogy éppen szerelem lesz az egyetlen, akihez bátran fordulhat, aki segíti, s aki megvigasztalja. Bármit is tanácsol, hallgasson rá, hisz õ csakis a legjobbat akarja önnek. Legyen felé bizalommal, kedves Rák, még, ha most másokban csalódnia is kellett!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy összejövetel, vagy vendégség során érdekes viták, talán egész sorára kerülhet sor, melyek, annak ellenére, hogy nem éppen nyugodt légkört teremtenek, mindazonáltal, nagyon építõk és gondolat-megindítók lehetnek az ön számára, kedves Rák. Aludjon rájuk egyet, s holnapra még inkább megérhet önben valami olyasmi, aminek késõbb még nagy hasznát veheti majd!

Keddi Horoszkóp - Január 8.

Skorpió

A mai napon, könnyen úgy érezheti, érzelmileg kiszolgáltatott szerelme tárgyának, aki ráadásul kissé most cicázhat, sõt, akár vissza is élhet ezzel. Ha ez elõfordulna, gyorsan tegyen rendet önmaga fejében és szerelmi fészkében, kedves Skorpió, ahol mégiscsak jó lenne, ha most ön vinné a stafétabotot!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

Szűz

Míg kifelé minden szépnek és jónak tûnik, addig meglehet, hogy most ez már koránt sem így van a színfalak mögött. Legyen magához õszinte, kedves Szûz és vegye komolyan fontolóra, mennyire életképes a jelenlegi állapotában kapcsolata a jövõre nézve. Bármilyen végkövetkeztetésre is jut ma, valószínûleg jól látja a dolgokat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy új lehetõség jöhet szembe, kedves Szûz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielõtt, merõ lelkesedésbõl, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egybõl belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

Vízöntő

Néha mindent meg kell tenni azért, s el kell menni a végsõkig, hogy mûködjön egy kapcsolat. Ha az ember igazán tartós boldogságra vágyaik, akkor nem szabad feladnia romantikus céljait az elsõ bajokkal való szembesüléskor. Semmi sem tökéletes, de mindenen lehet segítni, ha az ember igazán akarja!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma, néhány új információ, egészen új ajtókat nyithat meg ön elõtt szakmai téren, s talán egy-két új emberrel is megismerkedik ennek kapcsán. Esze úgy vághat, mint a borotva, s minden bizonnyal, elemében is érezheti magát majd az által, hogy most úttörõ munkát végezhet. Mélyedjen bele a nagy felfedezésbe, kedves Vízöntõ, ha úgy esik jól!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: