A vízjegyű csillagjegyek közé tartozik a Rák, Skorpió, és a Halak. Ők azok, akiket leginkább az érzelmeik vezérelnek, messze állnak a racionalitástól, éppen ezért egy kicsit nehezebben döntenek, mint a többi csillagjegy szülöttei.

Nézzük, melyek azok a hibák, amiket gyakran elkövetsz. Lehetséges, hogy ezek miatt nem működik megfelelően a párkapcsolatod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-12)

Ma igazán meghitt és meleg hangulat lengheti be otthonát, mely varázslatos légkör megteremtésén sokat munkálkodhatott mostanában, kedves Halak. Élvezze családjával a szeretetteljes pillanatokat, melyek oly fontosak életükben, annál is inkább, mivel meg van rá minden esély, hogy a mi nap igazán tökéletes legyen!

1. Sokan tartanak vonzónak

Mivel egy igen érzelmes csillagjegy vagy, sokan tartanak vonzónak, azonban azt senki sem tudja, hogy később a legtöbb problémát pont az érzelmeid sokasága fogja okozni. A dolgokat mindig érzelmi szemszögből közelíted meg, nagyon empatikus vagy.

Ez a 4 csillagjegy komoly bajba sodródhat! Eláruljuk, hogy kik azok!

2.Ezek a dolgok megnehezítik a párkapcsolatod

Sérülékeny vagy, nagyon áthatja a mindennapjaid a lelki egyensúlyod felépítése. Könnyen megsértődsz, és hajlamos vagy arra, hogy minden terhet a válladra vegyél. Sokat nyafogsz, és könnyen kerülsz depresszív hangulatba. Sokszor észre sem veszed, hogy mennyire leterheled a családodat, párkapcsolatodat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: