3. SZŰZ

Számos problémára derül fény ebben a hónapban, és itt az ideje, hogy nyílt kártyákkal játsszatok. Vagy megtaláljátok a közös nevezőt, vagy jobb, ha nem terhelitek tovább egymást, és külön utakon indultok el. Igen erős érzelmi viharokat fogsz átélni, mielőtt meghoznád magadban a végső döntést. Próbálj minden körülmények között kiegyensúlyozott maradni.

4. SKORPIÓ

Ha még friss párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy nem tudsz megbirkózni a felelősségvállalás terhével, ezért inkább a szakítás mellett döntesz. Azok a Skorpiók, akik hosszú ideje párkapcsolatban élnek egy komolyabb hullámvölgyön mennek most keresztül. Sok kényelmetlen beszélgetéssel, vitával, és nézeteltéréssel kell most számolnod. Ha nem elég erős köztetek a kötelék, akkor minden bizonnyal szakítás lesz a vége ennek a feszült időszaknak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

Ezt az 5 csillagjegyet fogja a legjobban megviselni a Merkúr márciusi visszavonulása!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: