A Mérlegre csodás változás vár 2019-ben

Mérleg jegyűként az idei évről a legjobb szándékkal sem állíthatod, hogy ne lett volna megterhelő a számodra. Biztosan akadtak olyan nehézségek, amelyek jócskán okoztak fejtörést, és amelyek próbára tehették a türelmedet. Az ideivel szemben 2019 bámulatos sikereket tartogat neked. Az életed kétségtelenül pozitívra fordul. Szinte biztosan minőségi változásokra számíthatsz az életed több területén is. Lesz miről mesélned, lesz mit megosztanod a szeretteiddel. Olyan eseményeket tartogat az élet, amit talán ebben a pillanatban elképzelni sem tudnál. Csupa jóval kecsegtet az elkövetkező új év. Lesz mit ünnepelned.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

A Nyilas 2019 legnagyobb nyertese

Nyilas jegyűként számtalan változást éltél meg az idei évben, ami inkább bizonytalansággal töltött el. Kedveled a változásokat, a kiszámíthatatlanságot ugyanakkor annál kevésbé tűröd jól. Ebből jutott ki idén igencsak sok. Talán többször is csapdában érezted magadat, amiből nem láttad a kiutat. Uralkodó bolygód, a Jupiter a jegyedben lépett, ezért 2019 bámulatos lehetőségekkel kecsegtet téged. Nemcsak helyre áll az önbizalmad, megtalálod a stabilitást, megvalósítod a céljaidat, elérhetsz valójában bármit. Ráadásul mindent könnyedén éred el, szinte kitárod a karjaidat, és öledbe hullik a lehetőség. Kétségtelen, hogy 2019 egyik legnagyobb nyertese te leszel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Heti szerelmi horoszkóp december 3-tól: Nem lesz hiány flörtben és szenvedélyben, adj teret az új impulzusoknak!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: