?>

egijoslat.hu

Új bejegyzések

Íme, a csillagjegyek legkülönlegesebb tulajdonsága!

​​​​​​​Aki szereti és figyeli a horoszkópokat, talán azonnal fel tudja sorolni a csillagjegyek tipikus tulajdonságait. Ám mi a helyzet azokkal a jellemvonásokkal, amelyek mindeddig rejtve maradtak előttünk? Íme néhány izgalmas újdonság, amit biztosan nem

Csillagjegyed elárulja miért vagy boldogtalan. Itt a boldogság kulcsa.

Sokan élnek boldogtalanságban, pedig a kulcs mindenkinek a kezében van hogy ezen változtasson. Most segítünk neked megtalálni a boldogság kulcsát, a megoldás egyszerűbb mint gondolnád! 

Csillagjegyed elárulja miért félsz a szerelemtől. Ha megfogadod a tanácsokat boldogság és örök szerelem vár rád!

Sok csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben, de sokszor ezért nem a csillagok állása a felelős, hanem a korábbi rossz tapasztalok miatt kialakult félelem. Most megtudod hogyan küzdd le a félelmed és az előítéleteid. Ha megfogadod a tanácsokat a sik

A csillagok most elárulják, hogy szerelem vagy csak egy kaland vár rád.

Nem vagy biztos, a dolgodban. Keresed az igaz szerelmet, de sokszor nem tudod eldönteni, hogy az igazit találtad meg vagy megint csak egy futó kalandba botlottál. Most felnyitjuk a szemed és segítünk neked megtalálni az igaz szerelmet.

Így hat rád a karantén a csillagjegyed szerint!

​​​​​​​Van, akiket erősít, míg másoknak jobb óvatosnak lenni ilyenkor! Most eláruljuk, hogyan formál ez az időszak, mire kell odafigyelned, illetve plusz tippet is adunk hozzá, mivel üsd el az idődet!

Megérkezett a 2020-as tavaszi horoszkóp, minden csillagjegy életét felforgatja

A tavasz mindig az új lehetőségek és tervek időszaka, azonban az idei tavasz teljesen más mint az eddigiek. Készülj fel időben a változásokra, hogy ne érjenek váratlanul. Most megtudhatod csillagjegyed szerint mit tartogat számodra a 2020-as tavasz.

Íme a csillagjegyekkel kapcsolatos tévhitek: Ezek valójában nem is jellemzők rájuk...

Lerántjuk a leplet azokról a tévhitekről, melyek már régóta terjednek ezekről a csillagjegyekről. Lehet, hogy most olyan tulajdonságod is felfedjük, amelyről eddig nem is tudtál! Nézzük először a következő négy zodiákust! 

Áprilisi szerelmi horoszkóp - Szakítás, megcsalás vagy gyermekáldás vár rád?

Tegyél erőfeszítéseket a magaddal való kapcsolatban és a kedves emberekkel való kapcsolataidba. Ne öntözz valamit ami halott (igen, itt mérgező kapcsolatokról beszélek). Lehet hogy újra kell ültetni egy magot, de ez csak azt jelenti, hogy lehetőséget kíná

Ez az a 6 csillagjegy, akik valószínűleg visszatérnek az exükhöz - te köztük vagy?

Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Egy jó tanács Buddhától, ami megváltoztatja minden csillagjegy életét!

Buddha a legnagyobb tanítók egyike, most jótanáccsal látja el mindegyik csillagjegyet külön külön. Ha megfogadod a tanácsait biztos boldog élet vár rád.