Az Univerzum mindig üzen nekünk, de legtöbbször nem halljuk meg a mondandót, mert a lelkünket, szívünket lakat alatt tartjuk. Ahhoz, hogy eljusson az Univerzum üzenete, fel kell erősítenünk intuitív énünket, és az élet szépségei fele kell fordulnunk.

A lelkileg nyitott emberekhez eljut az Univerzum üzenete. Ezek az emberek befogadók, bölcsek, harmóniában élnek önmagukkal és környezetükkel.

Paulo Coelho így vélekedik az Univerzum üzenetéről: “Mikor akarsz valamit, az Univerzum mindent megtesz, hogy teljesítse a kívánságod. Ha aktiválod a benned lévő akarat, kívánság energiáit, az az egész világra hatással lesz. Ahhoz, hogy valami megvalósuljon, nagy erőfeszítésre van szükség. Az atomok kölcsönhatásban vannak egymással, ezért ha figyelmesen körülnézünk, láthatjuk, hogy az Univerzum beszél hozzánk, üzen nekünk. Próbáld megérteni a nyelvet, amit használ, hagyatkozz az intuíciódra, és minden világosabb lesz. Légy bátor, és fedezd fel az Univerzum rejtelmeit, és megérted annak nyelvét.”

 

Ahhoz, hogy könnyen megfejtsük a Univerzum törvényeit, nézzünk magunkba, figyeljünk a lelkünk vibrációira, rezgéshullámaira, amelyekből van pozitív, ez a jó dolgokat vonzza be életünkbe, és van negatív, amelyik a rossz eseményekért felelős.

Mindig képesek vagyunk változtatni, és a rossz energiákból pozitívakat kovácsolni.

A következőkben lássuk azt a 10 jelt az Univerzumtól, amelyek arra utalnak, hogy életünk rossz irányba tart!

1. Ha folyamatosan egy kellemetlen, nyomasztó érzéssel élünk együtt, amire semmilyen logikus magyarázatunk nincsen.

2. Mikor nagyon meg szeretnénk valósítani valamit, de minden ellene van, és nem tudunk előre lépni sehogy sem az ügyben.

3. Ha migrének, fizikai fájdalmak kínozzák a testünket.

4. Egy váratlan baleset, egy betegség lép fel, ami kórházba juttat.

5. Ha a jó idő hirtelen elromlik, esni kezd és hideg lesz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: