Az októberi Telihold a gyakorlatias Bika jegyében fog kiteljesedni, ezzel az elkövetkező két hét a megtisztulásról, elengedésről fog szólni. Az időszak feladata saját biztonságérzetünket, kényelmünket, komfortzónánkat érinti. Az elengedés, a változás most nem tűr halasztást és erről az univerzum gondoskodik is. A Telihold segítőjévé szegődött ugyanis a változásokat siettető és felszabadulásunkat segítő Uránusz bolygó. Ő a belső lelki szabadságunk szimbóluma, és nem a türelméről híres. Hirtelen, váratlan eseményeket generálhat, ha nem tudunk akadályozó ragaszkodásainktól megszabadulni. Neki köszönhető pl. ha hirtelen baleset ér minket és emiatt pihenőre kell mennünk. Vagy amikor váratlan veszteségek érnek bennünket, mert félelmeink miatt túlzottan be akartuk magunkat biztosítani. Mint mindig, most is a tudatalattinkba égett mintáinkkal, meggyőződéseinkkel lesz dolgunk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-18)

Ma meglehetõsen sok, eddig nyitott kérdés végére kerülhet pont, ugyanakkor, ez kompromisszumos megoldások keresését teszi szükségessé. Inkább ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Mindemellett, ne jöjjön zavarba, ha elnézést kell kérnie valamiért...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hogy milyen minták kerülnek most terítékre?
A listára felkerülhetnek mindazok a félelmek, kételkedés, önbizalmatokat megingató családi minták, amik függőségekbe kergetnek és kalitkába zárják szárnyalni vágyó lelketeket. Bármi lehet az, amibe kapaszkodtok, ami nélkül életképtelennek érzitek magatokat. Pedig az egymás támogatása vagy a függőség a másiktól, nem ugyanaz.
Már gyermekként megélhettétek a félelmet, ami felnőtt korban aggódást okozott, hogy ha nem tudtok valakire támaszkodni, energiátokat nem tudjátok a másikéval egyesíteni, akkor nem tudtok érvényesülni. A súlyosabb függőségek esetén már saját boldogságotok érzését is a másikétól teszitek függővé, amivel a mindennapok boldogságát veszélyeztetitek. Természetesen emögött saját önbizalomhiányotok, szeretetlenség és lelki erőtlenség érzése dolgozik, amin változtatva tudjátok elvágni a függőségek láncait. Társsal vagy társ nélkül egyaránt az a feladatotok, hogy saját utatokat járjátok, amiért ti vállaltátok a felelősséget. Amikor két lélek társul szegődik egymás mellé, azzal vállalnak közös felelősséget, de nem vállalják át a másikét, nem mondanak le saját akaratukról, saját céljaikról és fejlődésükről. Fontosak maradnak maguk számára amellett is, hogy a másik ember is fontossá válik az életükben.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-22 - Meglehet, hogy ma kedvese kissé félreértelmezi mindezt, amit mond neki...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: