Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként összességében a dolgok úgy alakulnak, hogy szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, amire akkor is sor kerülhet, ha a párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha nem. Pénzügyeid viszont sajnos nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, kevesebbet fizethetnek mindazért, amit eddig végeztél, vagy a kiadások emelkednek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy nagy társasági összejövetel, csoportos rendezvény, esetleg fesztivál várhatja önt ezen a napon kedves Nyilas. Az biztos, bárhova is megy, nagy tömegre számíthat. Elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhet, hisz általában az eme csillagjegy szülöttei kerülik a sok ember társaságát és nem szeretnek a középpontba kerülni. Nem kell semmitõl tartania, hisz könnyedén belefuthat pár ismerõsbe, akik kellemesebbé teszik majd az estét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként januárban könnyen dilemmába kerülhetsz. Megeshet ugyanis, hogy olyan valakinek a tanácsára, véleményére lesz szükséged, akit korábban te hozhattál megalázó helyzetbe. Nem szégyen bocsánatot kérni, főleg, ha ő az a személy, aki a jelen szituációban a segítségedre siethet. Megtörténhet, hogy belemehetsz olyan kapcsolatba, amely csak akkor működhet, ha titokban tartjátok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ezen a napon feszültnek érezheti magát, hisz az utóbbi napokban az elvárások ön felé igen magasak lehettek. Szánjon egy kis idõt magára. Menjen el futni, edzeni, vagy válassza a természetet, ha az idõ is engedi és igazi felszabadulásra, frissességre vágyik. Arra törekedjen, hogy töltse ezt a napot egyedül a gondolataival és próbáljon meg feltöltõdni energiával. Ha közel áll önhöz egy tevékenység, vagy esetleg van hobbija, akkor töltse azzal az idejét, majd egy felfrissítõ, kellemesen eltöltött nap után, hajtsa korán álomra a fejét és felejtse el a világ minden búját, baját.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

3 személy, akik kozmikusan lépnek be az életedbe – találkoztál már velük?

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a munkában, a megélhetésben a dolgok egy része a kedved szerint alakulhat. Nagyon fontos a világos, tiszta és egyenes kommunikáció, különösen, ha pénzről van szó. Mert ennek hiánya miatt később anyagi nehézség ütheti fel a fejét. Balesetveszélyes a január, ezért is légy most sokkal körültekintőbb. Beteg rokonnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre, amelyet ha lehet, tegyél meg kérés nélkül.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy beszélgetés vagy elõadás során, esetleg olvasás, tévénézés közben, olyas valamivel találkozhatott, ami megváltoztathatja egész eddigi gondolkodásmódját. Fontolja meg alaposan a dolgot, hogy tényleg szükséges-e egy ennyire drasztikus változáson átesni. Lehet, hogy csak ön kerít nagy feneket az egész dolognak. Ne döntsön túl elhamarkodottan. Változásra mindenkinek szüksége van az életében, de fejjel rohanni a falnak minden különösebb megfontolás nélkül felesleges és egyáltalán nem vall önre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a kedélyállapotodra. Megeshet, annyira szerencsés szituáció alakul ki, hogy hirtelen az irigyeidnek a száma is annyi lesz, mint égen a csillag. Ezért nem szabad még a legjobb barátoddal sem megosztani a történteket, mert így kerülheted el, hogy csalódni kelljen benne. Váratlan kiadás ugyanakkor idegesíthet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap pár sokkoló dologgal szembesülhet háztartásában, kedves Halak. Talán nem ártana tartani egy nagytakarítást, mielõtt beköszönt a hideg és csapadékos idõszak. Úgy tûnhet, hogy nagyon sok teendõje van, és még, ha ketté is szakadna, akkor se végezne egyhamar. Próbálja meg összeírni a feladatok és azokat egyenlõen kiosztani szerettei, barátai között, ha osztozik a lakáson másokkal, ha pedig egyedül él, akkor nincs mese, szánjon egy napot a takarításra és varázsolja vakítóan tisztává az otthonát.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: