Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként összességében a dolgok úgy alakulnak, hogy szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, amire akkor is sor kerülhet, ha a párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha nem. Pénzügyeid viszont sajnos nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, kevesebbet fizethetnek mindazért, amit eddig végeztél, vagy a kiadások emelkednek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként januárban könnyen dilemmába kerülhetsz. Megeshet ugyanis, hogy olyan valakinek a tanácsára, véleményére lesz szükséged, akit korábban te hozhattál megalázó helyzetbe. Nem szégyen bocsánatot kérni, főleg, ha ő az a személy, aki a jelen szituációban a segítségedre siethet. Megtörténhet, hogy belemehetsz olyan kapcsolatba, amely csak akkor működhet, ha titokban tartjátok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp december 20. péntek – Ez a nap lesz az év legizgalmasabb napja!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a munkában, a megélhetésben a dolgok egy része a kedved szerint alakulhat. Nagyon fontos a világos, tiszta és egyenes kommunikáció, különösen, ha pénzről van szó. Mert ennek hiánya miatt később anyagi nehézség ütheti fel a fejét. Balesetveszélyes a január, ezért is légy most sokkal körültekintőbb. Beteg rokonnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre, amelyet ha lehet, tegyél meg kérés nélkül.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a kedélyállapotodra. Megeshet, annyira szerencsés szituáció alakul ki, hogy hirtelen az irigyeidnek a száma is annyi lesz, mint égen a csillag. Ezért nem szabad még a legjobb barátoddal sem megosztani a történteket, mert így kerülheted el, hogy csalódni kelljen benne. Váratlan kiadás ugyanakkor idegesíthet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: