Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként összességében a dolgok úgy alakulnak, hogy szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, amire akkor is sor kerülhet, ha a párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha nem. Pénzügyeid viszont sajnos nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, kevesebbet fizethetnek mindazért, amit eddig végeztél, vagy a kiadások emelkednek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-22)

A Nyilasok a mai nap folyamán meglehetõsen korán kelnek, ugyanakkor ez cseppet sem viseli meg õket, hiszen bõven szolgáltat ma számukra plusz energiákat az univerzum. Mindebbõl fakadóan, bármit is szeretnének ma csinálni, abban nagy elõrehaladásra számíthatnak e jegy képviselõi, így érdemes rászánni egy kis idõt, hogy megfontolják, minek az elvégzésével, megvalósításával is lennének a legelégedettebbek. Amire azonban a mai nap során érdemes figyelniük, hogy ne essenek azért túlzásba, s szakítsanak elég idõt egy kis pihenésre és szeretteikre, mielõtt akaratlanul is túlhajszolnák magukat, vagy megbántanának valakit.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként januárban könnyen dilemmába kerülhetsz. Megeshet ugyanis, hogy olyan valakinek a tanácsára, véleményére lesz szükséged, akit korábban te hozhattál megalázó helyzetbe. Nem szégyen bocsánatot kérni, főleg, ha ő az a személy, aki a jelen szituációban a segítségedre siethet. Megtörténhet, hogy belemehetsz olyan kapcsolatba, amely csak akkor működhet, ha titokban tartjátok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-22)

A mai napon a Bak céltalan és zavaros lehet atekintetben, helyesen cselekszik-e. Mivel meglehetõsen önhatalmú és sokszor csökönyösen, csakis a saját feje után megy, általában nem sokat ad mások véleményére, fõleg, ha az kéretlen. Most azonban érdemes lenne meghallgatnia egy olyan valakit, aki közel áll önhöz, hiszen egy ilyen beszélgetés olyan újabb megvilágításba helyezheti a dolgokat, ami sokat segíthet s végsõ döntés meghozatalában. Ne legyen mindig oly gyanakvó, higgye el, igenis van, aki tényleg csak jót akar önnek!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-27 - Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet....

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a munkában, a megélhetésben a dolgok egy része a kedved szerint alakulhat. Nagyon fontos a világos, tiszta és egyenes kommunikáció, különösen, ha pénzről van szó. Mert ennek hiánya miatt később anyagi nehézség ütheti fel a fejét. Balesetveszélyes a január, ezért is légy most sokkal körültekintőbb. Beteg rokonnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre, amelyet ha lehet, tegyél meg kérés nélkül.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-22)

A Vízöntõnek érdemes ma különösen nyitottnak lennie az új dolgok, kalandok irányába. Muszáj néha egy kicsit kitárulkoznia a világ elõtt, s hagyni, közeledni egyes embereket, másképpen könnyen azon kaphatja magát, hogy, legalábbis lelkiekben, már megint egyedül van. A természetjárás mindig nyugtatólak hat az emberre, s mivel a Vízöntõre ez különösen igaz, érdemes ma, ha más nem egy nagyot sétálnia egy parkban, de akár egy közeli erdõben is, hogy kiszellõztesse fejét, rendezze gondolatait. Társasággal, vagy anélkül, tegyen kedve szerint.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a kedélyállapotodra. Megeshet, annyira szerencsés szituáció alakul ki, hogy hirtelen az irigyeidnek a száma is annyi lesz, mint égen a csillag. Ezért nem szabad még a legjobb barátoddal sem megosztani a történteket, mert így kerülheted el, hogy csalódni kelljen benne. Váratlan kiadás ugyanakkor idegesíthet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-22)

Elérkezett az idõ, hogy ma gyakorlatban is alkalmazza azt, amit mostanában elgondolt, különös tekintettel a szívügyekre. Ne féljen a sérülésektõl, hiszen kockázat nélkül nincs gyõzelem! Legyen hát erõs, tolja ki határait, vegyen egy mély levegõt és tegye meg azt a bizonyos lépést, amit már jó ideje nem mer. A mai nap során a csillagok csakis pozitív kimenetelt irányoznak elõ, még a kényes ügyek tekintetében is, így kár lenne eme kedvezõ energiaáramlást nem kihasználni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: