Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként összességében a dolgok úgy alakulnak, hogy szerencsésnek érezheted magad. De az is lehet, Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, amire akkor is sor kerülhet, ha a párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha nem. Pénzügyeid viszont sajnos nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, kevesebbet fizethetnek mindazért, amit eddig végeztél, vagy a kiadások emelkednek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként januárban könnyen dilemmába kerülhetsz. Megeshet ugyanis, hogy olyan valakinek a tanácsára, véleményére lesz szükséged, akit korábban te hozhattál megalázó helyzetbe. Nem szégyen bocsánatot kérni, főleg, ha ő az a személy, aki a jelen szituációban a segítségedre siethet. Megtörténhet, hogy belemehetsz olyan kapcsolatba, amely csak akkor működhet, ha titokban tartjátok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-09

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a munkában, a megélhetésben a dolgok egy része a kedved szerint alakulhat. Nagyon fontos a világos, tiszta és egyenes kommunikáció, különösen, ha pénzről van szó. Mert ennek hiánya miatt később anyagi nehézség ütheti fel a fejét. Balesetveszélyes a január, ezért is légy most sokkal körültekintőbb. Beteg rokonnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre, amelyet ha lehet, tegyél meg kérés nélkül.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek hatással lehetnek a kedélyállapotodra. Megeshet, annyira szerencsés szituáció alakul ki, hogy hirtelen az irigyeidnek a száma is annyi lesz, mint égen a csillag. Ezért nem szabad még a legjobb barátoddal sem megosztani a történteket, mert így kerülheted el, hogy csalódni kelljen benne. Váratlan kiadás ugyanakkor idegesíthet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: