November a székely naptár szerint az Enyészet hava, de én úgy gondolom, az elkövetkező hónap inkább lehet az előrelépés, fellendülés időszaka. Természetesen fizikailag inkább lelassulnánk és bármennyire is jól esett az őszi napsütés és a jó idő, most már fel kell készülnünk a hidegre, a borús időszakokra, ami bennünket is visszavonulásra „bekuckózásra” késztethet. Hangulatunkra hatással lehet a nappalok rövidülése, fáradtabbnak, kedvetlenebbnek érezhetjük magunkat. A hónap energiáját a Skorpió jegy jellemzői erősen befolyásolják, és ez főleg tudatos énünkre van hatással. Szeretnénk kivívni mások elismerését, sütkéreznénk a fényben, a dicsőségben. A Skorpió jegyének előnyös tulajdonsága a transzformáció, a teljes átalakulás, ehhez azonban szükséges lelki igényünknek is teret engedni, ami inkább a megpihenés, visszavonulás és magunkba mélyülés felé terelgetne bennünket. Ez a kettősség belső ellentétek kiváltója lehet, amit úgy tudunk megoldani, ha a sikerek hajhászása közben időt adunk magunknak pihenésre is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Lehetőségünk nyílik a hónapban arra, hogy gondolati mintáinkat megtisztítsuk és kihasználva az előnyös energiákat egy harmonikusabb életet élhessünk. Tehát a hónap energiái a befelé figyelést, az önismeret elmélyítését és a gondolatok megreformálását kifejezetten támogatják. Ez az átalakító munka egyfajta gondolati megújulást hozhat mindenki számára, amihez meg kell látni a saját felelősséget életünk alakulásában. Remek időszak arra, hogy elmélyítsétek önismereteteket, sokat tanulhattok önmagatokról, a bennetek dolgozó mintákról, hitrendszerekről.
Most lehetőségetek nyílik kipróbálni gondolataitok teremtő erejét, és saját teremtő képességeteket is, ehhez az Újhold és az utána következő 2 hét is segítőitek lesznek. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne akarjátok másokra erőltetni saját elképzeléseiteket, gondolataitokat, a saját utatok egyengetésére fordítsatok inkább energiát.

Heti szerelmi horoszkóp (január 13-19.) - Vedd kezedbe az irányítást!

A felelősséget saját bőrötökön tapasztalhatjátok meg, hiszen ami gondolati síkon foglalkoztat benneteket, az elég gyorsan manifesztálódhat fizikai síkon, életetekben is. Tudatosságotokat most a gyakorlatban is kipróbálhatjátok, és megnézhetitek mit teremtetek magatoknak. Mindannyian teremtők vagyunk, és ennek a teremtésnek az alapját gondolataink és érzéseink adják. Ne feledjétek! A biztonságot magatokban tudjátok megtalálni, a lelketek stabilitásában. Ehhez azonban szükségesek az egymagatokban töltött időszakok, figyelmeteket belső gyermeketekre irányítva.

A skorpiós energiák jellemzői közé sorolhatjuk a ragaszkodások-elengedések, szenvedélyes érzelmek, hatalmi vágy, titkok felfedezése témakörök. A titkok feltárása iránti igényünket használhatjuk saját lelki titkaink utáni nyomozásra, ami lelki fejlődésünket is támogatja.
A hónap energiáját tekintve erősen dolgoznak az érzelmi energiák, ami miatt földelésre lesz szükségünk. A korlátozás nélküli érzelmek olyanok, mint a meder nélküli víz, romboló hatású. Mivel a novemberi érzelmi energiák befelé hatnak leginkább, ezért ez a romboló hatás magunk ellen működik a legkönnyebben. Tehát a gondolatok figyelése mellett, pihenjetek sokat, meditáljatok, sétáljatok a természetben, jógázzatok, viseljetek piros színt.
A hónap mantrája lehet: Értékes vagyok! Szerethető vagyok! Biztonságban vagyok!
Minél többször ismételjétek, ha szerethetetlennek érzitek magatokat vagy elbizonytalanodtok.

Nézzük meg részletesebben az általános hatásokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: