Oroszlán

Számodra olyan természetes, hogy igazad van, mint ahogy reggel bevágsz egy jó erős kávét, este pedig megnézel 3 részt a kedvenc sorozatodból. A legtöbb energiád mégis azzal megy el, hogy vitatkozz másokkal, ha az elképzeléseid mégsem úgy jönnek be, ahogy azt te elképzelted. Vigyázz, a felettesednél ez könnyen úgy veheti ki magát, hogy nem vagy elég rugalmas. A kapcsolataid bedőlését talán kimagyarázhatod a saját lelkiismereted előtt, de egy munkahelyi kudarc már neked is sok. Vagyis nem, ha építően fogod fel és tanulsz belőle.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma könnyen úgy érezheti, mondania kéne egy bizonyos valakinek valamit, ám intuíciói azt súgják, inkább mégis tartsa magába a dolgot. Megérzéseire valószínûleg most is érdemes lenne hallgatnia, különösen, ha egy barátja kéri ki véleményét, tanácsát egy kényes, vagy kínos ügyben. Terelje inkább a dolgot némi kikapcsolódás, mondjuk egy mozi, vagy vacsora irányába, hogy ülepedjenek barátjában a dolgok, most talán ezzel segíthet a legtöbbet neki!

Próbáld meg így: Amikor azon vitatkoztok, melyikőtök elképzelése érvényesüljön, engedd el, hogy az egyik hozzád tartozik, a te fejedből pattant ki és bármennyivel is kevesebbnek tűnnél, ha a végeredmény szempontjából akadna jobb ötlet. Kevesebb egó, sokkal több érv – legyen ez a mottód 2021-ben!

Nyilas

Határozott elképzeléseid vannak arról, hogyan kéne történnie a dolgoknak, legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy munkáról. Mivel mindig tudod, mit akarsz, és automatikusan egy megengedő, végletekig türelmes társaságot gyűjtöttél magad köré, ezzel általában nincs is gond. A baj ott kezdődik, amikor egy ötleted mégsem jön be és ahelyett, hogy elvinnéd a balhét, vagy egyszerűen csak kimondanád, hogy oké, talán nem volt igazam, minden erőddel hibást keresel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma könnyen lehet, hogy bebizonyosodik, talán érdemes lenne végre máshol keresnie azt, amire oly nagyon vágyik! Mivel több út is vezethet a boldogsághoz, nem kell mindig erõltetni, ami jónak tûnik, ám valójában nem is az. Az igazat megvallva, a makacsság sem éppen erény, ha szerelemrõl, vagy ragaszkodásról van szó. Engedje el, ha valamit el kell, vagy keresse ott, ahol ténylegesen talál is, ne ott, ahol sohasem volt, kedves Nyilas!

Próbáld meg így: Nem kell, hogy minden döntés súlya a te vállad nyomja. Engedd meg magadnak és a szerelmednek/barátaidnak/munkatársaidnak, hogy döntéseket hozzanak, esetleg hibázzanak, ha már a végsőkig toleránsak veled szemben. Ha néhány lépést hátrébb állsz, rengeteget tanulhatsz abból, mások hogyan hoznak döntéseket, hogyan korrigálnak menet közben és mit kezdenek a helyzettel, ha bebizonyosodik, mégsem volt igazuk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: