Szűz

Nem vagy éppen a partik ördöge. Nem szívleled a zsúfolt bulikat, a csillogást, a hangos, lüktető zenéket. Mivel alkoholt sem szoktál sokat fogyasztani, ezért számodra az a legideálisabb, ha otthon egyedül vagy a pároddal köszöntheted az Újévet. Megelégszel azzal, hogy csendes zene mellett, egy pohár pezsgővel koccintva bámuld a tűzijátékot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Feltéve, hogy addig ébren bírsz maradni, hiszen a nagy alvásigényed miatt könnyen álomba szenderülsz még ilyenkor is. Egyáltalán nem bánod, hogy kimaradsz egy ígéretes buliból, hiszen másnap kipihenten ébredhetsz és fontosabb dolgokkal is foglalkozhatsz, mint a másnapossággal való küzdelem.

Vasárnapi Horoszkóp : Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy....

Rák

Az érzelem dús Rák ilyenkor sem képes engedi el magát. A karácsonykor még inkább felfokozódott izgalmaid még most sem csillapodtak le. Bármit képes vagy túl komolyan venni és túlságosan is mélyen átélni. Az újévi fogadalmak listáját idén sem szabod rövidre, ahogyan azt tavaly is tetted és bár nem sikerült mindent megvalósítanod, most biztos leszel benne, hogy a 2018-as év ennél sokkal jobban fog sikerülni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma fõként sokat ígérõ, új utak felfedezése körül járhatnak gondolatai, melyek izgalommal, s egyszersmind aggodalommal töltik el szívét. Ne görcsöljön! Ön csupán a szükséges változások szelét érzékeli, s, mivel alapvetõen az otthon melegét, s a biztonságot szereti, ezért kavarhatják most meg egy kicsit eme, alapvetõen jó irányba mutató változások. Ha jelenleg egyedülálló, akkor mindez most a szerelemre is igaz. Jövendõbeliére ott találhat rá, amire még csak soha nem is gondolt!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ebben csak annyi baj van, hogy olyan elvárásokat támasztasz magaddal szemben, amiket, ha nem teljesítesz, év végén ismét érzelmi hullámvölgybe keveredsz. Lehet érdemesebb volna végre kimozdulni és lazítani egyet, ahelyett, hogy előre rágörcsölnél a jövődre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: