Szűz

Nem vagy éppen a partik ördöge. Nem szívleled a zsúfolt bulikat, a csillogást, a hangos, lüktető zenéket. Mivel alkoholt sem szoktál sokat fogyasztani, ezért számodra az a legideálisabb, ha otthon egyedül vagy a pároddal köszöntheted az Újévet. Megelégszel azzal, hogy csendes zene mellett, egy pohár pezsgővel koccintva bámuld a tűzijátékot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Feltéve, hogy addig ébren bírsz maradni, hiszen a nagy alvásigényed miatt könnyen álomba szenderülsz még ilyenkor is. Egyáltalán nem bánod, hogy kimaradsz egy ígéretes buliból, hiszen másnap kipihenten ébredhetsz és fontosabb dolgokkal is foglalkozhatsz, mint a másnapossággal való küzdelem.

Vonzás törvénye: Mi az oka annak, hogy egyes kívánságok nem teljesülnek?

Rák

Az érzelem dús Rák ilyenkor sem képes engedi el magát. A karácsonykor még inkább felfokozódott izgalmaid még most sem csillapodtak le. Bármit képes vagy túl komolyan venni és túlságosan is mélyen átélni. Az újévi fogadalmak listáját idén sem szabod rövidre, ahogyan azt tavaly is tetted és bár nem sikerült mindent megvalósítanod, most biztos leszel benne, hogy a 2018-as év ennél sokkal jobban fog sikerülni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ebben csak annyi baj van, hogy olyan elvárásokat támasztasz magaddal szemben, amiket, ha nem teljesítesz, év végén ismét érzelmi hullámvölgybe keveredsz. Lehet érdemesebb volna végre kimozdulni és lazítani egyet, ahelyett, hogy előre rágörcsölnél a jövődre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: