Vannak olyan emberek, akik nem szívesen mutatják ki érzéseiket, akkor is hűvösnek és kimértnek tűnnek, ha fülig szerelmesek. Ne próbáljuk megváltoztatni őket, egyszerűen ilyenek és kész, fogadjuk el!

Szűz

A legfüggetlenebb személy a világon. Kissé analitikusan szemléli az emberi kapcsolatait, úgy tűnik, mindig tartja a tíz lépés távolságot. Nem túl bizalomgerjesztő személyiség elsőre, de mégis van benne valami különleges, ami miatt nagyon vonzódnak hozzá az emberek. Próbáljunk minél közelebb férkőzni a szívéhez, el kell nyernünk a bizalmát, és utána minden simán megy.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Nézeteltérések, sõt, akár heves indulatok hátráltathatják egy fontos projekt befejezésében, ebbe azonban most semmiképpen se menjen bele, mert akkor veszhet minden, amiért mostanában annyit dolgozott, egy ostoba, jelentéktelen kis apróság miatt. Ehelyett inkább maradjon objektív, válogassa meg mondatait, ha kell szavanként, csak, hogy egyben tartsa a mûködõ egészet! Nehéz feladat... de talán éppen ezért, pont önnek való, kedves Szûz!

Nyilas

Impulzív, közvetlen és őszinte, nagyon érdekes személyiség, sokan szeretnének közelebb kerülni hozzá. Van, aki viszont inkább ridegnek és távolságtartónak gondolja, és inkább elkerülné a vele való kapcsolatot. A Nyilas egy igazi megosztó személyiség, az biztos, hogy nem mindig lehet rajta kiigazodni. Nem szereti a rutint, a megszokott dolgokat, egy jó kis kalandban viszont bármikor benne van.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma könnyen lehet, hogy bebizonyosodik, talán érdemes lenne végre máshol keresnie azt, amire oly nagyon vágyik! Mivel több út is vezethet a boldogsághoz, nem kell mindig erõltetni, ami jónak tûnik, ám valójában nem is az. Az igazat megvallva, a makacsság sem éppen erény, ha szerelemrõl, vagy ragaszkodásról van szó. Engedje el, ha valamit el kell, vagy keresse ott, ahol ténylegesen talál is, ne ott, ahol sohasem volt, kedves Nyilas!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: