Ne hajszold a vagyont és a lelki előnyöket, mert a pénz majd jön, a lelki békéd pedig finom kincs. Éppen ezért védd, és csak megerősödve keresd a javakat és a szerelmet.

Mert ami meg van írva, az egyszer jön, akkor nincs menekülés.

Év vége felé súlyos lelki válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a gonosz híreszteléseknek. Még a szerelmedben és közeli szeretteidben sem bízol meg. A rettegés és a féltékenység nem fog előre vinni. Helyezd át a fókuszt saját magadra, belső életed tisztázására, talán így könnyebb lesz meglátnod mások ndítékait is. Vigyázz a régi baráti viszonyaidra, nézd a jót az emberekben!

Bika

Szerelem, esküvő, társ… Erről szól a Bika sorsa idén. Ha eddig tartottál a társkereséstől, akkor most mozdulj ki, barátkozz többet, talán még a neten is érdemes próbálkoznod. Ha már szerelemben élsz, igyekszel minden percet pároddal tölteni, éppen ezért romantikus programokat tervezel, és ezzel próbálod magad feltölteni. De mindenképp fontos az elővigyázatossg! A lenyűgöző kisugárzású Bikára nem csak a párja figyelhet fel, hanem mások  is, sőt, felbukkanhat egy már feledésbe merült régi szerető is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a flörtölés bajnokai

Ikrek

Hatalmas előrelépést jósolnak a kártyák az Ikreknek. Ha szeretnél gyereket, most készülj, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Az ikreknek fontos a család, a saját gyermek, mert így érzi teljesnek az életét, ne késlekedj! Párodat lásd el minden jóval, különösen az év vége felé, és akkor nem tud majd nélküled élni. Most kicsit jobban tudsz a munládra is koncentrálni, aminek hamarosan élveztheted a gyümölcsét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: