Rák

Döcögős a kapcsolatod a szerelmeddel, ami abból fakad, hogy minden problémátokat a szőnyeg alá söpritek, ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a felmerült problémákat. Mielőtt a végleges elszakadás mellett döntesz, húzd be a kéziféket. A következő hetekben lesz alkalmatok rá, hogy minden fájdalmat átdumáljatok, és a csillagoknak hála mindketten ráébredtek, hogy nem akartok egymás nélkül élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendõnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, õszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

Vízöntő

Itt az ideje, hogy hallgass a párodra és kicsit előrébb mozdítsátok a kapcsolatotokat. Itt az ideje kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Meg fogsz lepődni, hogy valójában mennyire kreatív és romantikus a kedvesed, olyan tulajdonságaira derül fény, melyeket eddig nem is tudtál. Ez nemcsak hogy feldobja a magánéleteteket, de szexuálisan is jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Hidd el, egy kis újítás és extrémitás minden szerelem alapköve. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

Ez a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

Halak

Nem érzed jól magad a párod mellett, valami megromlott köztetek. Vajon mi történhetett? Erről mindketten tehettek, vagy csak egyikőtök a ludas? Mielőtt egy hatalmas veszekedésbe tolkolna a dolog, üljetek le, beszéljétek meg, mi a probléma. Ha ez sikerül, előttetek a fényes jövő. De ehhez az kell, hogy mindketten teljes vállszélességgel bele álljatok az ügybe és ne mindenki csak a saját igazát fújja. Hidd el, igaz az a mondás, hogy a szerelem mindent legyőz. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Kedves Halak, a mai napon a költekezés és a hosszú távú projektek kerülnek gondolatai középpontjába. Egy nagy váratlan fordulat köszönt be az életébe. Magabiztosnak kell lennie és ez a magabiztosság egy újabb lendületet adhat az ön párkapcsolatának is. Gondolkodjon el pénze befektetésén egy ingatlanba vagy akár saját otthon felújításába.