Rák

Döcögős a kapcsolatod a szerelmeddel, ami abból fakad, hogy minden problémátokat a szőnyeg alá söpritek, ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a felmerült problémákat. Mielőtt a végleges elszakadás mellett döntesz, húzd be a kéziféket. A következő hetekben lesz alkalmatok rá, hogy minden fájdalmat átdumáljatok, és a csillagoknak hála mindketten ráébredtek, hogy nem akartok egymás nélkül élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Rák. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy hallgass a párodra és kicsit előrébb mozdítsátok a kapcsolatotokat. Itt az ideje kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Meg fogsz lepődni, hogy valójában mennyire kreatív és romantikus a kedvesed, olyan tulajdonságaira derül fény, melyeket eddig nem is tudtál. Ez nemcsak hogy feldobja a magánéleteteket, de szexuálisan is jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Hidd el, egy kis újítás és extrémitás minden szerelem alapköve. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Vízöntõ, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

Ezért vonzod be a rossz hangulatot a kapcsolatodba a csillagjegyed szerint!

Halak

Nem érzed jól magad a párod mellett, valami megromlott köztetek. Vajon mi történhetett? Erről mindketten tehettek, vagy csak egyikőtök a ludas? Mielőtt egy hatalmas veszekedésbe tolkolna a dolog, üljetek le, beszéljétek meg, mi a probléma. Ha ez sikerül, előttetek a fényes jövő. De ehhez az kell, hogy mindketten teljes vállszélességgel bele álljatok az ügybe és ne mindenki csak a saját igazát fújja. Hidd el, igaz az a mondás, hogy a szerelem mindent legyőz. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Nagyon sok energiát kivehet önbõl az, hogy az élet minden területén sikerrel helytálljon, azonban, ha sikerül rendben végeznie a mai teendõivel, egy igen nagy lépést tehet elõre. Mivel azonban az elvesztett energiákat valahogy szükséges pótolni is, hogy megmaradjon a jó teljesítmény, mindenképpen vegye komolyan a pihenést, és fõleg, a szellemi kikapcsolódást is.