Rák

Döcögős a kapcsolatod a szerelmeddel, ami abból fakad, hogy minden problémátokat a szőnyeg alá söpritek, ahelyett, hogy leülnétek és átbeszélnétek a felmerült problémákat. Mielőtt a végleges elszakadás mellett döntesz, húzd be a kéziféket. A következő hetekben lesz alkalmatok rá, hogy minden fájdalmat átdumáljatok, és a csillagoknak hála mindketten ráébredtek, hogy nem akartok egymás nélkül élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy hallgass a párodra és kicsit előrébb mozdítsátok a kapcsolatotokat. Itt az ideje kiszakadni kicsit a hétköznapokból. Meg fogsz lepődni, hogy valójában mennyire kreatív és romantikus a kedvesed, olyan tulajdonságaira derül fény, melyeket eddig nem is tudtál. Ez nemcsak hogy feldobja a magánéleteteket, de szexuálisan is jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Hidd el, egy kis újítás és extrémitás minden szerelem alapköve. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-24 - Amennyiben ma elengedi magát, s nem akarja tudatosan beosztani a napja minden percét...

Halak

Nem érzed jól magad a párod mellett, valami megromlott köztetek. Vajon mi történhetett? Erről mindketten tehettek, vagy csak egyikőtök a ludas? Mielőtt egy hatalmas veszekedésbe tolkolna a dolog, üljetek le, beszéljétek meg, mi a probléma. Ha ez sikerül, előttetek a fényes jövő. De ehhez az kell, hogy mindketten teljes vállszélességgel bele álljatok az ügybe és ne mindenki csak a saját igazát fújja. Hidd el, igaz az a mondás, hogy a szerelem mindent legyőz. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.