Oroszlán

Már rég kiszemelted őt, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy írj neki. Bár csak egy futó ismertségről van szó, kiderül, hogy ő is már régen kinézett téged, csak tőled várta az első lépést. Milyen csodás érzés a szerelem, nem? Adj neki egy esélyt, mert ha ügyes leszel és kedves, akkor lehet, hogy egy igen hosszútávú és boldog kapcsolatod lehet ezzel az illetővel. A randi ugyan csak online lehet, de ez ne fékezzen meg abban, hogy egy remek estét töltsetek el együtt. Mit szólnál egy közös borozáshoz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma egy kis egyedüllétre vágyhat, kedves Oroszlán, azonban ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Családja valahogy mindig megtalálja, s nem sikerül egy percre sem félrevonulnia gondolataival. Csenjen magának néhány perc nyugalmat egy kis trükközéssel, próbálja meg lefoglalni õket esetleg egy jó filmmel, vagy egy játékkal és sétáljon egyet a közeli utcákban.

Kos

Egy régi barátod elmondja, hogy többet érez irántad, mintsem puszta barátságot. Ne ijesszen meg az őszintesége, hiszen már régóta szerette volna bevallani az érzelmeit. Tudjuk, hogy házi nyúlra nem lövünk, de lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. Ülj le és gondold végig, hogy miért vagy ennyire ellene ennek az illetőnek. Nem tetszik külsőre vagy belsőre vannak ellenvetéseid? Add lejjebb a magas lóról, mert lehet, hogy ha ennyire az igazit keresed, lemaradsz a mindent elsöprő érzelmekről. Lehet, hogy valami csodásnak tűnik, de közben semmi sem kapsz érte cserébe. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Vízöntő

Eddig sosem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, de most unalmadban ezt is megteszed. Nagyon gyorsan találsz valakit, akivel egymásra kattantok. Napokon át csak beszélgettek, teljesen egymásra hangolódtok, még a kedvenc színetek is egyezik. Micsoda páros! Vigyázz, ne hidj el mindent elsőre. Persze add meg a kellő bizalmat, de nem kell elsőre mindent tökéletesnek gondolni. Csodás páros lehettek, de beszéljetek a cseten kívül is. Persze most semmi találkozás, inkább telefonok és online “élvezetek” formájában. Élvezni fogod. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Vízöntõ, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!