Oroszlán

Már rég kiszemelted őt, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy írj neki. Bár csak egy futó ismertségről van szó, kiderül, hogy ő is már régen kinézett téged, csak tőled várta az első lépést. Milyen csodás érzés a szerelem, nem? Adj neki egy esélyt, mert ha ügyes leszel és kedves, akkor lehet, hogy egy igen hosszútávú és boldog kapcsolatod lehet ezzel az illetővel. A randi ugyan csak online lehet, de ez ne fékezzen meg abban, hogy egy remek estét töltsetek el együtt. Mit szólnál egy közös borozáshoz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mai nap hatalmas lehetõségeket hordozhat magában, legalább is a karrier, az anyagiak terén. Ez rendkívül felajzhatja eme kiváló üzleti, illetõleg pénzügyi érzékkel rendelkezõ jegy képviselõit, s, így valósággal villoghatnak szakterületükön! Ez másokból ugyanakkor meglehetõs irigységet válthat ki, e miatt azonban semmiképp se legyen lelkiismeret furdalása, hiszen nem követett el semmi rosszat azzal, hogy nagyot lendített a dolgokon, így nehogy már önnek keljen elnézést kérnie, hogy jó valamiben! Aki így gondolja, az szûk látókörû és, mondjuk ki, buta!

Kos

Egy régi barátod elmondja, hogy többet érez irántad, mintsem puszta barátságot. Ne ijesszen meg az őszintesége, hiszen már régóta szerette volna bevallani az érzelmeit. Tudjuk, hogy házi nyúlra nem lövünk, de lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. Ülj le és gondold végig, hogy miért vagy ennyire ellene ennek az illetőnek. Nem tetszik külsőre vagy belsőre vannak ellenvetéseid? Add lejjebb a magas lóról, mert lehet, hogy ha ennyire az igazit keresed, lemaradsz a mindent elsöprő érzelmekről. Lehet, hogy valami csodásnak tűnik, de közben semmi sem kapsz érte cserébe. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Napi Karmahoroszkóp május 02. szombat – Légy óvatos azokkal, akik olyan ajánlatokat tesznek, amelyek...

Vízöntő

Eddig sosem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, de most unalmadban ezt is megteszed. Nagyon gyorsan találsz valakit, akivel egymásra kattantok. Napokon át csak beszélgettek, teljesen egymásra hangolódtok, még a kedvenc színetek is egyezik. Micsoda páros! Vigyázz, ne hidj el mindent elsőre. Persze add meg a kellő bizalmat, de nem kell elsőre mindent tökéletesnek gondolni. Csodás páros lehettek, de beszéljetek a cseten kívül is. Persze most semmi találkozás, inkább telefonok és online “élvezetek” formájában. Élvezni fogod. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.