Oroszlán

Már rég kiszemelted őt, és a karantén meghozza a bátorságodat, hogy írj neki. Bár csak egy futó ismertségről van szó, kiderül, hogy ő is már régen kinézett téged, csak tőled várta az első lépést. Milyen csodás érzés a szerelem, nem? Adj neki egy esélyt, mert ha ügyes leszel és kedves, akkor lehet, hogy egy igen hosszútávú és boldog kapcsolatod lehet ezzel az illetővel. A randi ugyan csak online lehet, de ez ne fékezzen meg abban, hogy egy remek estét töltsetek el együtt. Mit szólnál egy közös borozáshoz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kos

Egy régi barátod elmondja, hogy többet érez irántad, mintsem puszta barátságot. Ne ijesszen meg az őszintesége, hiszen már régóta szerette volna bevallani az érzelmeit. Tudjuk, hogy házi nyúlra nem lövünk, de lehet, hogy most pont erre lenne szükséged. Ülj le és gondold végig, hogy miért vagy ennyire ellene ennek az illetőnek. Nem tetszik külsőre vagy belsőre vannak ellenvetéseid? Add lejjebb a magas lóról, mert lehet, hogy ha ennyire az igazit keresed, lemaradsz a mindent elsöprő érzelmekről. Lehet, hogy valami csodásnak tűnik, de közben semmi sem kapsz érte cserébe. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-28

Vízöntő

Eddig sosem rajongtál az online társkeresésért, imádsz spontán döntéseket hozni, de most unalmadban ezt is megteszed. Nagyon gyorsan találsz valakit, akivel egymásra kattantok. Napokon át csak beszélgettek, teljesen egymásra hangolódtok, még a kedvenc színetek is egyezik. Micsoda páros! Vigyázz, ne hidj el mindent elsőre. Persze add meg a kellő bizalmat, de nem kell elsőre mindent tökéletesnek gondolni. Csodás páros lehettek, de beszéljetek a cseten kívül is. Persze most semmi találkozás, inkább telefonok és online “élvezetek” formájában. Élvezni fogod. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!