Az asztrológusok véleménye szerint a most következő csillagjegyek szülöttei rövid időn belül elérik mindazt amit szeretnének és a vállalkozásaikat is sikeresen fejlesztik.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteit a Vénusz segíti, ök olyan emberek akik szeretik a luxust és a kifinomultságot. A középszerű életvitelt e jegy szülöttei el sem tudják képzelni. Kitartóan pénzt keresnek azért, hogy luxus életet éljenek, kényelemben, biztonságban tölthessék a hétköznapjaikat is. Igazi tehetségük van ahhoz, hogyan kezeljék a pénzt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Bika, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

Skorpió

A Skorpió egyik legfontosabb célja az, hogy olyan jól keressen, hogy bármit meg tudjon engedni magának, új autót, egy drága pezsgőt vagy egy extravagáns nyaralást. A vállalkozói adottsága egy vele született tehetség ezért e jegy szülöttei számára egyáltalán nem nehéz az anyagi dolgok megszerzése.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon kicsit úgy érezheti, hogy az önt körülvevõk nincsenek teljes egészében tisztában a valósággal. Nos, ebbõl kifolyólag, kedves Skorpió, nem vitás, hogy ez esetben önnek kell visszavezetni õket, józan beszéddel és fajsúlyos érveivel a helyes útra. Az efféle, vezetõ, koordináló funkciójú párbeszéd amúgy is az ön asztala és senki sem ért hozzá jobban, mint ön. Élvezze, hogy vezethet és, hogy szavaival, tetteivel, sok embernek segítheti elõ most a boldogulását!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: