Kos

Meg se próbáld megérteni, hogy miért őrzi a saját privát szféráját makacsul. Lehetetlen küldetés teljesen kiismerni és elvárni tőle, hogy idővel majd szépen lassan őszintébbre vált. Nem fog. De ez még nem jelenti azt, hogy valaha is hazudna neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma valahogy úgy érezheti, kedves Kos, mintha nem lennének a helyén a dolgok, s ez által minden kissé zavarosnak tûnhet. Fontos, hogy ne kapkodjon, ugyanakkor, törekedjen arra, hogy mielõbb rendbe tegye, amivel gondok vannak. Ez sok erõfeszítést igényelhet, de megéri, mert ezzel elejét veheti egy még nagyobb káosznak!

Ikrek

Igazi kettős ügynök és ő a leghajlamosabb rá, hogy a titkai védelme érdekében még hazudjon is. Úgy érzi, hogy senki nem értheti meg teljesen, ezért nem is ad esélyt másoknak, hogy kiérdemeljék a bizalmát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma kissé összezavarodhat néhány furcsa, talán érthetetlen esemény miatt, ami ma ön körül zajlik. Ami most segíthet kijutni a labirintusból, az a racionális gondolkodás, és az aktuális folyamatok részletes kielemzése, ehhez azonban idõ kell. Ne hagyja, hogy sürgessék, ugyanis a kapkodás most nem vezetne semmi jóra. Figyeljen, tanuljon, okuljon, s csak aztán fejtse ki végleges álláspontját, akkor nem lehet semmi baj, kedves Ikrek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: