Nézd meg, hogy a csillagok neked is tartogatnak-e némi extrát!

Kos

Kosként imádsz a fejed után menni és élvezed, ha kockáztathatsz. A jó hír az, hogy ezúttal Fortuna is melletted áll, így a héten érdemes belegánod valamilyen nyereményjátékba. Mivel alapvetően az ösztöneid vezérelnek, elég jó érzéked van a pénzhez, arra viszont figyelj, hogy a befolyt összeget is alapos megfontoltsággal hasznosítsd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

Nyilas

Mindenhez nagyon optimistán állsz hozzá és számodra nagyon fontos, hogy a munkahelyeden is a maximumon teljesíts. A karrier számodra az első, nem véletlen, hogy a főnökeid elismerik a fáradozásaidat. Most pedig végre be fog bizonyosodni anyagilag is, mennyire megbecsülnek, ugyanis a héten elég sanszos, hogy érkezik a számládra egy kis extra juttatás, esetleg fizuemelést kaphatsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Munkája során kedvezõbben alakulhatnak dolgai, mint azt gondolta. A váratlan jó hírt egyetlen dolog árnyékolhatja, a vele járó rengeteg papírmunka. Ez lehet, hogy valamilyen szerzõdést, vagy más jogi dokumentumokat takar, így ne sajnálja az idõt, figyelmesen tanulmányozzon át minden iratot. A nem várt öröm tiszteletére a legjobb amit tehet, hogy este elmegy barátaival ünnepelni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: