Mérleg

Benne aztán soha nem szabad megbízni, hiszen mindig arra az oldalra billen, ahol neki kedvezőbb. Képes az ember szemébe hazudni, csak azért, hogy elkerülje a konfrontációt, vagy, hogy megkíméljen a szenvedéstől. Mindig a saját érdekeit lesi, és nagyon pletykás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma nagy eséllyel tehet szert egy kis váratlan pluszpénzre, amit azonban érdemes lenne nem rögvest elköltenie valamelyik kedvtelésére, vagy éppen egy görbe, városi estére, vagy legalábbis nem teljes egészében, hiszen így nehéz lesz tartós értéket letennie az asztalra, s emiatt késõbb még lelkiismeret-furdalás gyötörheti. Ebbõl az extrából tehát mindenképpen igyekezzen legalább egy keveset félre tenni egy nagyobb cél érdekében, s meglátja, mindjárt a maradék elköltése is sokkal jobban fog esni!

Nyilas

A Nyilas soha nem tudja betartani az adott szavát, arra is képes, hogy a saját érdekében hátba szúrjon. Nem szabad túl bizalmas viszonyba kerülni vele, mivel nem képes titkot tartani. Számára nem létezik őszinte barátság, csak a céljaira koncentrál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

Heti szerelmi horoszkóp (január 13-19.) - Vedd kezedbe az irányítást!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: