IKREK

Csak úgy, mint a vízöntő jegyűek, az ikrek is nehezen köteleződnek el valaki mellett. Ennek ellenére gyakran vannak fellángolásaik: képesek mindössze néhány szimpatikus mosoly és kedves szó után belehabarodni valakibe. Ez pedig magában hordozza a csalódás lehetőségét, hiszen nem várható el valakitől, hogy ilyen hirtelen szerelembe essen. Bocsi!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Ikrek, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

HALAK

Nagyon érzelmes vagy, szinte azonnal és nagyon mélyen kötődni kezdesz a másikhoz. Azonban azzal, hogy ilyen hamar beleszeretsz a párodba vagy kiszemeltedbe – és ezt egyértelműen az értésére is adod – könnyen elijesztheted őt magad mellől, aminek fájdalmas vége lesz...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Halak, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Tudd meg mi életed karmikus csapdája a kínai horoszkóp szerint!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: