Bizonyos személyek élete olyan, mintha valósággal meg lennének átkozva. Nagyon nehezen kapnak párt maguknak, és ráadásul még egy válás is megnehezíti a boldogságuk beteljesedését. Róluk úgy tartják, hogy minden bizonnyal rossz csillagzat alatt születtek.

Az alábbi csillagjegyek nem tudnak boldog párkapcsolatban élni, ugyanis egyszer legalább el fognak válni.

Oroszlán

Gyorsan unalmas lesz számára a rutinos kapcsolat, és hamar unatkozni kezd. Éppen ezért nem tud sokáig megmaradni egy kapcsolatban, jobb, ha nem kötöd vele össze az életed.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma ön a munka hõse, kedves Oroszlán. Egy igazi Herkulesként rágja át magát a teendõkön. Azonban a nap végére úgy érezheti, sok önön a nyomás, és bizony elfáradt. Ez lehet attól, hogy bizony túlhajtotta magát, illetve lehet az idõjárásra való érzékenységétõl is. Front van, így vegye fontolóra, hogy, ha teheti, pihenjen többet a szokásosnál.

Mérleg

Bár fontos számára a családja, néha előfordul, hogy olyan párral hozza össze az élet, akivel nagyon sok rossz tapasztalatot kell átéljenek. Egy idő után kiüti ez a Mérlegnél a biztosítékot, és egy boldogabb párkapcsolat után néz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma estére lehet, hogy programot tervezett, amit, a délután folyamán úgy érezheti, legszívesebben lemondana. Eléggé fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy még este a vendégeknek süssön-fõzzön a konyhában. Kedves Mérleg, ne mondja le a találkozót, hiszen beszélgetni annál jobban szeret, inkább vendégelje meg barátait egy kis rágcsálnivalóval és üdítõvel. Higgye el, õk sem szakácstudományára, hanem önre kíváncsiak.

Bak

Öntelt, és kissé beképzelt viselkedése miatt nincs az az ember, aki hosszú időn keresztül képes elviselni. Ha egy kicsit változtatna makacsságán, akkor minden könnyebb lenne, de ő persze erre nem hajlandó.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy apró pénzügyi probléma árnyékolhatja be amúgy rendkívül hatékony napját. Egy csekk, vagy egy banki átutalás okozhat kisebb problémát, ami bár nem nagy összegrõl szól, de mégis kellemetlenséget okozhat, és rendbetétele nem tûr halasztást. Ne aggódjon, még idõben észrevette a bajt, így biztosan nem származik a telefonálgatáson kívül más kellemetlensége a malõrbõl.

Kos

Mindig ő akar mások életének a középpontjában állni, nagyon makacs, ezért nehéz vele együtt élni. Állandóan belekeveredik valami konfliktusba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

Nézzük röviden a többi csillagjegyet is, hogy milyen házasságra számíthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: