Kos

Az esetek 99%-ában mindent kézben tartasz, és szó szerint minden (IS) úgy van, ahogy te akarod. A tavalyi év viszont téged is durván megviselt, így az önbizalmad és a céltudatosságod már nem olyan, mint régen. Pont ezért jön a legjobbkor, hogy összefutsz egy régi ismerősöddel, aki az egekig boostolja a kedvedet és ezzel együtt a motivációdat is. Ezután már tényleg semmi nem állíthat meg a céljaid elérésében!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az elmúlt idõszakban több ideje lehetett önmagára, kedves Kos, ami meg is látszik. Kipihent, ezért gondolkodása is kreatívabb és energikusabb ma. Ennek hála jobban átlátja dolgait mind a munkájában, mind pedig a magán életében és rendkívül gyorsan talál megoldást feladataira, valamint az esetlegesen adódó problémákra. Használja ki, hogy ma ennyire friss elméje és írjon ötletlistát, hogy semmi ne vesszen kárba értékes gondolataiból.

Rák

Épp, amikor eldöntöd, hogy pasimentes időszakot tartasz, hirtelen belép az életedbe egy srác, aki mindent felülír. Hirtelen már nem gondolod azt, hogy szinglinek lenni most sokkal jobb, ez a pasi ugyanis minden romantikus vágyadat megtestesíti. Végre megengeded magadnak, hogy igazán boldog legyél, ez pedig az életed összes területére jócskán ki fog hatni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: