Oroszlán

Úgy érzed, a karriered zsákutcába jutott, de nem vagy benne biztos, hogy jó ötlet-e pont a jelenlegi helyzetben melót váltani. A jó hír, hogy a csillagok melletted állnak, és már a héten megkaphatod azt a bizonyos ajánlatot, ami helyrebillenti az életed munka fronton, és aminek hatására újra visszatér a motivációd!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Ma ön a munka hõse, kedves Oroszlán. Egy igazi Herkulesként rágja át magát a teendõkön. Azonban a nap végére úgy érezheti, sok önön a nyomás, és bizony elfáradt. Ez lehet attól, hogy bizony túlhajtotta magát, illetve lehet az idõjárásra való érzékenységétõl is. Front van, így vegye fontolóra, hogy, ha teheti, pihenjen többet a szokásosnál.

Vízöntő

Fáradtnak és kedvetlennek érzed magad, ami a kemény 2020-as év után nem is csoda. A héten viszont történik valami, ami teljesen kizökkent a szürke mindennapokból, persze csak és kizárólag jó értelemben (ugye, hogy pont erre van most szükséged?). Ráadásul olyan extra pénzhez juthatsz a közeljövőben, amire egyáltalán nem számítottál, és ami maximálisan helyrehozza a lelki egyensúlyodat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Úgy érezheti, hogy munkájában visszaesett teljesítménye, s ez kissé frusztrálja, hiszen megszokta önmagától a kiemelkedõ teljesítményt. Ne aggódjon, kedves Vízöntõ, a probléma oka valószínûleg csak egy olyan eszköz vagy rendszer, amit még nem tud kezelni és ettõl kevesebbnek érezheti magát. Ez természetesen nem igaz, csak vegye elõ megszokott talpra esettségét és tanulja ki az újdonságok összes csínját bínját.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: