Ha a következő csillagjegyeket próbálnád hazugsággal áltatni, akkor jobb, ha bele sem kezdesz. Nagyon könnyen átlátnak a szitán és esélyed sincsen ellenük. Ha rajtakapnak, hogy nem mondasz igazat, talán számíthatsz megbocsátásra, de sosem felejtik el.Kos

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Egy igazán élettel teli, jó humorú emberrel állsz szemben, akinél alapvető dolog egy kapcsolatban az őszinteség. Ha erre nem vagy képes, akkor azonnal leírtad magad előtte. Nem fog egyenes embernek tartani és csupán jóindulatból ápol majd veled jó viszonyt. Nagyon jó szimata van a hazugságokhoz és azt szinte azonnal megérzi. Nem érdemes kockára tenni a bizalmát.

A horoszkópod szerint ezért nem tudsz szakítani

Ikrek

Az Ikrek szívesen szavaz bizalmat azoknak, akikről úgy véli, hogy megérdemlik. Mindenkit a keblére tud emelni, hiszen a szíve aranyból van. Mindig őszinte mindenkivel, mert jól tudja, hogy a hazugság és az árulás a legfájóbb dolog. Ha rajtakap, hogy nem vagy vele egyenes, akkor viszont elvágtad magad. Nem rosszindulatú, ezért szóba fog állni veled, de abban biztos lehetsz, hogy a kapcsolatotok minősége teljesen meg fog változni és nem lehet már olyan, mint régen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Skorpió

Az egyik legőszintébb csillagjegy, aki mindig kimondja, amit érez és gondol. El sem tudja képzelni, hogy ő nem ugyanezt az egyenességet kapja cserébe. Ha mégis így lenne, akkor mindent elmond majd neked, amit az árulásról és rólad gondol és nem valószínű, hogy megbocsát majd neked. Elgondolkodni sem érdemes, még a füllentésen sem, mert azonnal megérzi. Jól gondold meg, hogy mennyire fontos neked a kapcsolatotok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Az érzelmek az asztrális energiák hatására ma igencsak magasba szökhetnek, kedves Skorpió! Annál is inkább, mivel a környezetében élõk között mostanában egyesek harapós kedvükben lehetnek, ami ma könnyen konfliktusokhoz vezethet, melyekbõl a legjobb, ha kimarad. Kontrázás helyett, csitítsa inkább a kedélyeket és vezesse rá a többieket a szívbõl jövõ szó hatalmas gyógyító és békítõ erejére!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: