Skorpió

Rossz szokásod volt, hogy azok után az emberek után rohantál, akik nem érdemeltek meg téged, nem viszonozták a szeretetedet. Most hogy abbahagytad az üldözésüket, és saját magad bizonytalanságának üldözését, megtanultad szeretni magad, és már senki után nem akarsz koslatni. Tudod hogy az igaz szerelem megtalálásához nem kell ezt tenned. Nem kell elvárnod, hogy először mindig más írjon rád, és tervezzen meg minden randit. Nem egy sima partnert szeretnél magad mellé. Egy lelkitársat szeretnél. Aki annyit fog nyújtani számodra, mint amennyit tőled kap. Ellenkező esetben, nem fog érdekelni. Inkább egyedül maradsz, mint egy kiegyensúlyozatlan, instabil, egészségtelen kapcsolatba kerülj, ahol nem fognak kellőképpen kezelni téged.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Bak

Jelenleg egy új kapcsolat nincs a fontossági sorrended tetején. Nem ez a fő cél. Őszintén szólva, ezen nem gondolkozol valami sokat. Túl fáradt vagy. Nem fogsz új kapcsolatot keresni, mert túl elfoglalt vagy az élet más területein. Karriered. Barátságaid. Hobbijaid. A saját magad gondozása. Fontosabb feladatokat kell megtenned, mint hogy arra pazarold az idődet, hogy egy olyan személyt keress, aki nem értékeli az erőfeszítéseidet, vagyis olyan valakit, aki végül úgy is csak bántana téged. Annak ellenére hogy szívesen lennél már szerelmes, ha ez nem jelenik meg a küszöbödön, te nem fogsz járni utána. Haladsz az árral. Hagyod, hogy megtörténjen magától, ahelyett hogy kikényszerítsd olyan helyzetekből, amik később nem biztos hogy előnyödre válnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: