Nem könnyű kimondani a bűvös szót, ’Szeretlek!’, különösen akkor, ha első alkalommal mondod. Azonban vannak olyan emberek, akik képesek varázslatos módon előadni, különösebb érzések nélkül.

Íme, az 5 csillagjegy, aki azt mondja ’Szeretlek!’ és utána hozzá is tehené, ’Bár nem igazán érzem.’

Íme a 3 legintelligensebb csillagjegy: Igazi zsenik, ők a legokosabbak 

Vízöntő

A Vízöntők népszerűek a nagyratörő ideáikról és az irracionális elképezéseikről. Eléggé hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól és a saját univerziumukban élni. Ha egy Vízöntővel kívánod leélni az életedet, akkor számíts rá, hogy a napjaidat némi zavar fogja uralni. Nem kétséges, hogy hallani fogod tőle azt, hogy ’Szeretlek”, talán még hamarabb is, mint gondolnád. Ugyanakkor nem biztos, hogy tudatában van a vallomása súlyának. Ugyan jó szándék vezérli, nem tudja felmérni, hogy ezzel akár a párja szívét is összetörheti.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Oroszlán

Az Oroszlánok, akik bár nagyon lojálisak és nagylelkűek tudnak lenni, ha azt mondják, hogy ’Szeretlek’, azt hajlamosak azért tenni, hogy fenntartsák a látszatot, nem számít, hogy valójában érzik-e vagy egyáltalán fogják-e a közeljövőben. Egyes esetekben csak azért mondják, hogy hallják, a másik mit érez irántuk, még akkor is, ha nincsenek odáig az adott személyért. Szükségük van rá, hogy kényeztessék az egójukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: