A 2020-as évet a megvilágosodás évének is szokták nevezni. Minden dolog, amit a zavarodottság homálya fedett, ki fog tisztulni. Ez az év reményt és optimizmust tartogat számunkra. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha. Egyes csillagjegyek nagyon is meghatározó változásokon fognak keresztül menni, amelyek pozitív irányban befolyásolják majd az életüket. Lássuk, hogy melyik az az 5 zodiákus, aki ezzel számolhat.

Bika

A Bika, akit eddig a napi rutin biztonsága tartott egyensúlyban, a személyisége egy teljesen új oldalát fogja megtapasztalni. Ezután nem lesz számára megrettentő helyzet, hiszen igyekszik mindenben a lehetőségeket meglátni és azt ki is aknázni. Nyitott lesz a világra, vágyni fog a szakmai fejlődére és az érzelmi megnyilvánulásokra. Határozottabbá válik és ezzel a hozzáállással könnyebben el fogja érni mindazt, amire vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-01)

Könnyen úgy érezheti, kedves Bika, hogy, amikor halad a szekér, akkor mindenki hirtelen elõbújik a ködbõl, s vállszélességgel felsorakozik ön mellett, ugyanakkor, amikor keményen kellene küzdeni és sok a feladat, valahogy mindenki hirtelen eltûnik ön mellõl. Megfigyeléseiben sajnos lehet valami. Próbáljon meg azonban ma nem erre koncentrálni, hanem inkább arra, hogy van egy nagy elõnye is a helyzetnek, mégpedig az, hogy biztonságot nyújthat önnek a tudat, hogy, bár többet dolgozik, mint mások, ugyanakkor ön legalább nem szorul segítségre, s egymaga is helyt tud állni, legyen szó bármirõl...

Napi Karmahoroszkóp április 19. vasárnap – Nehéz döntés előtt állsz, nem szeretnéd elhibázni...

Oroszlán

A vibráló Oroszlán, aki eddig a felszínes dolgokkal is tökéletesen elégedett volt, kezdi felfedezni a körülötte lévő világ mélységeit. Egyre jobban érdekli a dolgok mögöttes tartalma. A kapcsolataiban sem elégszik meg ezután a szórakoztató, de nem túlságosan emelkedett beszélgetésekkel. Az életet egy új és még izgalmasabb perspektívából fogja szemlélni. A munkában talán nem lesz olyan törtető, az érzelmi életében pedig olyat fog megtapasztalni, amit eddig soha.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-01)

Könnyen lehet, hogy ma különleges vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel már egy ideje együtt dolgozik, kedves Oroszlán! Ne lepõdjön meg azon sem, ha ez épp fordítva történik, sõt, most még hamar az is képbe kerülhet, hogy az érzés teljes mértékben kölcsönös. Az, hogy mit lép erre, nagyban függhet a helyzettõl, de mindenesetre, nagyon is hízelgõ a közeledés és vonzalom az ön számára. Kérdés, egy új barátról, vagy esetleg egy új szerelemrõl van szó? Ki kéne deríteni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: