A 2020-as évet a megvilágosodás évének is szokták nevezni. Minden dolog, amit a zavarodottság homálya fedett, ki fog tisztulni. Ez az év reményt és optimizmust tartogat számunkra. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha. Egyes csillagjegyek nagyon is meghatározó változásokon fognak keresztül menni, amelyek pozitív irányban befolyásolják majd az életüket. Lássuk, hogy melyik az az 5 zodiákus, aki ezzel számolhat.

Bika

A Bika, akit eddig a napi rutin biztonsága tartott egyensúlyban, a személyisége egy teljesen új oldalát fogja megtapasztalni. Ezután nem lesz számára megrettentő helyzet, hiszen igyekszik mindenben a lehetőségeket meglátni és azt ki is aknázni. Nyitott lesz a világra, vágyni fog a szakmai fejlődére és az érzelmi megnyilvánulásokra. Határozottabbá válik és ezzel a hozzáállással könnyebben el fogja érni mindazt, amire vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Bika!

Két csillagjegy szétválása - Válóokok csillagjegyed szerint!

Oroszlán

A vibráló Oroszlán, aki eddig a felszínes dolgokkal is tökéletesen elégedett volt, kezdi felfedezni a körülötte lévő világ mélységeit. Egyre jobban érdekli a dolgok mögöttes tartalma. A kapcsolataiban sem elégszik meg ezután a szórakoztató, de nem túlságosan emelkedett beszélgetésekkel. Az életet egy új és még izgalmasabb perspektívából fogja szemlélni. A munkában talán nem lesz olyan törtető, az érzelmi életében pedig olyat fog megtapasztalni, amit eddig soha.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: