Mérleg

Örökösen az egyensúlyt keresi az életben, amit gyakran csak egyedül képes megtalálni, a saját útját járva. Inkább választja ezt, semhogy egy férfi megpróbálja irányítani az életét. Amit megteremtett, arra büszke, azt védelmezi, és senkinek nem hagyja, hogy belegázoljon szépen gondozott virágos kertjébe. A szabadságát nem áldozza fel akárkiért.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha a sikere mögötti titokra vagy kíváncsi, akkor eláruljuk, hogy az erős karaktere és az elkötelezettsége az. Addig nem dől hátra, amíg el nem éri azt, amit akar. Az ereje a fiatalsága kiapadhatatlan forrása. Nem várja el senkitől, hogy elismerje a sikereit, csupán megadja a lehetőséget, hogy társa légy, ha akarsz. Egy percig sem fog megbánást érezni, ha nemet mondasz neki, mert a jövőképe mindennél fontosabb. Tökéletesen egyensúlyozik a szakmai és a magánélete között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

Ikrek

Az Ikrek nő azt akarja, hogy vágyj rá, miközben menekülni akar a szorításodból. Elhiheted, hogy a lelke csakis hozzád tartozik és a halálodig ki fog tartani melletted, ám ez nem teljesen igaz. A dominanciád csak egy illúzió lehet, amit ő szépen el tud hitetni veled. Ne feledd, hogy egy kettős személyiséggel van dolgod. Lehet, hogy gyengének és alázatosnak tűnik a szemedben, ám mindig megvan a terve arra az esetre, ha szükségszerű lenne dobbantania mellőled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-05 - Ma olyannyira izgalmassá válhat szerelmi élete, hogy...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: