Mérleg

Ironikus, de a Mérleg egy olyan jegy, aki nagyon nem szeret egyedül lenni. Tényleg arra törekszik, hogy találjon egy olyan embert, akivel megoszthatja az egész életét, de csak azért, mert ennyire komolyan szeretné, még nem fogja elkötelezni magát bárkivel. Szeretne 100%-ig biztos lenni abban a személyben, akivel találkozgat. Kiegyensúlyozott akar maradni mellette és támogatva akarja érezni magát általa. Hosszú távra tervez, tehát nem akar jobban belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről úgy gondolja, hogy nem teljesen az, amire vágyik. Isten ments, hogy ne a megfelelővel kötelezze el magát. Nem lenne képes elviselni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma kissé csalatkozhat ösztöneiben, ami arra késztetheti, hogy szinte kizárólag a racionális gondolkodására támaszkodjon. Helyesen cselekszik, ha így tesz, ennek ellenére érdemes a nagyobb döntéseit mégis elnapolnia máskorra, mert ma nyilvánvalóan nem kedveznek a feltételek azok meghozatalához sem.

Nyilas

A Nyilasokat egyszerűen lehetetlen leláncolni. Ez jelentheti azt, hogy nem képes egy helyben maradni, ugyanakkor egyazon emberrel hosszú távon együtt lenni. Abban a percben, amikor úgy érzi, hogy csapdába eshet, akkor azonnal futni kezd. Az elköteleződést nem igazán neki találták ki. Olyan embert keres, aki hasonlóan gondolkodik, mint ő és képes megérteni a szabadságvágyát és ehhez alkalmazkodni. Olyat, aki képes akár egy spontán, világkörüli útra is elindulni vele, ha ahhoz van kedve.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

Ma egy különös erõtér lengheti körül önt, kedves Nyilas, melyet mások érzékelve, felnézhetnek önre, ez pedig remek táptalaja annak, hogy átadja tudását és tapasztalatait a környezetében élõknek is, segítve nagylelkûen ezzel boldogulásukat. Legyen most bõkezû velük, s õk sem fukarkodnak majd, ha legközelebb ön szorulna segítségre!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-21

Halak

A Halak szeretne párkapcsolatot, de hihetetlenül nehéz neki megfelelni. Olyan magasak az elvárásai a párja iránt, hogy az szinte összeegyeztethetetlen a valósággal. Tehát annak ellenére, hogy szívesen lép bele egy párkapcsolatba,, mindaddig nem fogja komolyan elkötelezni magát, amíg nem érzi azt, hogy a párja tökéletesen képes megadni neki mindazt, amire vágyik testilek, szellemileg és lelkileg is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-28)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Halak, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: