Immár 2020-at írunk. Az Angyalok Tanácsa pedig összeült az év elején, majd elárultak 5 fontos dolgot, az idei évvel kapcsolatban, amiről feltétlenül tudnunk kell vagy legalábbis szem előtt kell tartanunk, mert ezek az üzenetek segítenek nekünk a mindennapokban, a sorsunk beteljesítésében és az emberekkel való kapcsolatainkban. Kíváncsi vagy, mi az az 5 dolog, amit meg kívánnak osztani velünk az angyalok?

Ez itt az angyalok 5 legfontosabb üzenete 2020 kapcsán:

1. A Változások Éve

A 2020-as év a Változások Éve lesz. Minden tekintetben és minden egyén életében jelentős változások várhatóak. Életükben többen fordulóponthoz érkeznek, olyanokhoz, amikkel a kezükbe vehetik az irányítást és változtathatnak a sorsukon. Olyan eszközöket, lehetőséget kapunk, amivel képesek leszünk elérni vágyainkat, kitűzött céljainkat és megvalósítani önmagunkat. Persze a változások a kapcsolatainkat sem kerülhetik el, éppen ezért lesznek olyanok, ahol szakítás és válás következik be, míg más kapcsolatokra a beteljesülés vár, legyen az szerelmi vagy baráti viszony. Kezdetben nem biztos, hogy minden változás pozitívan indul, lehet, hogy gyötrelmek sorozata kíséri, de azokat azzal vigasztalják az angyalok, hogy sokszor előbb rombolni kell ahhoz, hogy utána építeni lehessen. Ezért, minden embernek ajánlatos megerősítenie a hitét, az elszántságát, a szorgalmát, a testét és a lelkét, hogy készen álljon a változásokra. De végül mindenki elnyeri a méltó jutalmát.

2. Nagyszabású események éve

Ez az év a nagyszabású események éve lesz. Egy felől mindenkinek, a maga életében. Szinte senki sem fog unatkozni, mert valamilyen tekintetben minden emberében lesz egy-egy nagyszabású, jelentősebb esemény. Egy lánykérés, házasság, gyermekáldás, külföldre költözés, akár lottónyeremény. Kitudja. De valamilyen szokatlan, nem hétköznapi, ritkán előforduló esemény várható mindenki számára, ami hatással lesz élete további részére. Ugyanakkor világi szinten is ilyen nagy és jelentős események várhatóak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: