Kos

Amikor valaki eljátssza a bizalmadat, esetleg kihasznál vagy elárul téged, te nagyon mélyen megharagszol rá. Olyannyira, hogy meg sem akarod hallgatni a kifogásokat; ilyen szempontból elég haragtartó vagy. Ugyanakkor mindig kimondod azt, amit gondolsz. Nem szereted a hazudozásokat, ezért ha valami nem tetszik, arról tudni fognak mások is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

A költekezések terén nem igazán ismersz határokat, ezért nem ritka, hogy impulzívan vásárolsz, és olyan dolgokra költöd a pénzed, amit később megbánsz, így erre érdemes jobban odafigyelned.

Horoszkópod szerint ebben vagy a legjobb! Félelmetesen pontosan megmondja, hogyan használjuk agyunkat

A szeretetedet nem vagy hajlandó csak úgy bárkinek odaadni, ezért igyekszel alaposan kiismerni az embereket, és tényleg csak azokkal barátkozni, akik megérdemlik. Azonban nem mindig megy ez egyszerűen számodra, hiszen könnyen felhúzod magad, ha az emberek nem értenek egyet a véleményeddel. Elég makacs vagy!

Bika

Nem könnyű téged kihozni a sodrodból, de ha valakinek sikerül, nem fogod vissza magad, és megmutatod, hogy veled nem érdemes szórakozni. Erről részben az is tehet, hogy téged senki sem ijeszt meg; van önbizalmad ahhoz, hogy szembeszállj bárkivel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Az anyagiak terén érdemes megtalálnod az egyensúlyt, hiszen van, hogy túl sokat költesz, és olyan is, amikor szinte alig vásárolsz, hiszen folyton váltakozik az, hogy épp spórolsz, vagy épp nem. Sosem tudod eldönteni, mi a legjobb!

Igazán független személyiség vagy, aki szereti magának meghozni a döntéseket, és nem szívesen engeded át az irányítást másnak. Emiatt van az, hogy általában amit akarsz, az előbb-utóbb a tiéd is lesz. Nem sok olyan alkalom volt, hogy másképp alakultak volna a dolgaid.

Ikrek

Ha valaki elárul téged, onnantól kezdve csöndben maradsz, és nem igazán beszélsz magadról ennek a személynek. Ezt azért csinálod, mert úgy érzed, innentől kezdve ez az ember nem érdemli meg az idődet. Igazi kalandor vagy, aki egyszerűen nem képes egy helyben ülni, és semmittevéssel tölteni az idejét. Neked szükséged van az izgalomra!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Anyagiak terén érdemes a megérzéseidre hallgatnod. Sokszor nem tudod, hogy amit kinéztél, megéri-e a pénzt, vagy sem. Legközelebb hallgass arra, amit a belső éned súg, és ne arra, amit a környezeted javasol.

Két személyiséged van: az egyik összeszedett és törtető, a másik fáradt, és mindent minél később akar megcsinálni. Ezért van az, hogy az eredményeid is mindig váltakoznak. Te szinte mindig nyitott vagy a szórakozásra, ezért akkor is képes vagy elmenni egy izgalmasnak tűnő programra, ha másnap korán kéne felkelned!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: