És nem csak a szerelemben, de a melóban és a baráti társaságban is.

Halak + Halak

A Halak, míg mondjuk a Szűz vagy a Mérleg mellett van, csak dinamizálja a kapcsolatot egy-egy, a másik számára finoman kézben tartható hangulatingadozással, addig, ha a társa, a barátja vagy a munkatársa is Halak, sokkal nagyobb az esély egymás módszeres kicsinálására. Sanszos a hetekig tartó sértődés, a csendes, és az annál kegyetlenebb hadjárat. A konfliktusok kezelése nem tartozik a Halak erősségei közé, hajlamos a meggondolatlanságra, és ha békülő szándéka nem talál meghallgatásra, csak jobban megbántódik. Erre pedig elég nagy az esély, ha egy másik Halak van a közelében.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

Keddi Horoszkóp - Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket.

Oroszlán + Szűz

Az Oroszlán makacssága csak jobban ráerősít a Szűz sértődékenységére, önmarcangolására. Ami olyan konfliktushoz vezet, amiből nagyon nehéz lesz kimászni egy idő után. A kulcs az erőviszonyok látszólagos eltolódása, amit az Oroszlán hajlamos kihasználni, viszont még így sem érezheti magát igazi nyertesként, mert a Szűznél senki sem büntet jobban és módszeresebben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon, annak ellenére, hogy alapvetõen nem az ön kenyere, mégis érdemes a kezébe vennie az irányítást, s a kezdeményezést, ugyanis, környezete kissé inaktívnak ígérkezik e területen ma, aminek könnyen semmittevés lehet a vége, ha ön nem intézkedik. Egy mindennek jegyében telõ, s ez által fárasztó nap után azonban igencsak pihentetõ estére/éjszakára számíthat, amikor is a kényeztetésé lehet s fõszerep, ami most ráadásul egészen meglepõ irányokból és formában érkezhet!

Szűz + Mérleg

Az alapvetően kiegyensúlyozott és harmóniára törekvő Mérleget senki nem tudja úgy kizökkenteni, mint egy Szűz, akinek sérült az igazságérzete – még ha ehhez a Mérlegnek nincs is sok köze. A Mérleg segítő szándéka buta és üres próbálkozásnak tűnhet a passzív Szűznél, ami ahhoz vezet, hogy előbbi megkérdőjelezze saját kommunikációs erősségeit, segítő szándéka pedig gyerekes tutujgatásba csap át, ami csak tovább növeli a Szűz frusztrációját.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon egy teljesen új perspektívába helyezõdhet egy olyan ügy, ami már régóta foglalkoztatja. Ennek hatására valósággal szárnyalni kezdhet fantáziája, hogy mit kellene csinálni, mi mindent lehetne még hozzátenni a dologhoz. Bármi is jut ma eszébe eme tomboló gondolatáradat közepette, mindenképpen igyekezzen, ha csak kulcsszavakban is, de lejegyzetelni a kitaláltakat, nehogy egy is késõbb elvesszen közülük. Kár lenne bármelyikükért!