Még 1789-ben tett egy azóta is releváns kijelentést Benjamin Franklin, miszerint: „Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.”

És ez a mai napig is így van, az idők változnak, az élet folyton mozgásban van, és minden nap valami újat tartogat számunkra. Gondolj csak vissza, hogy hány barátoddal nem tartod már a kapcsolatot, pedig régen felhőtlen kapcsolatotok volt. Sajnos az élet ilyen, emberek jönnek és mennek, viszont van olyan helyzet is, amikor mi magunk kell megszabaduljunk egy mérgező személytől, mely csak hátráltat és napjainkat negativitással tölti meg.

Napi horoszkóp március 7. szombat – Nyilas, Skorpió, Vízöntő, Mérleg, Oroszlán, Szűz, Halak, Kos, Bak, Ikrek, Rák, Bika

Akárhogy is legyen, a valakitől való elszakadás nem megy mindenkinek egyformán, van, akik sosem merik meglépni ezt a lépést, míg mások egyik napról a másikra képesek megszakítani valakivel a kapcsolatot. Ez a tulajdonságunkat a csillagjegyünk határozza meg leginkább, így lássuk is melyek azok a csillagjegyek, akik könnyebben veszik az élet ezen akadályát.

1. Vízöntő (január 20 – február 18)

Extrovertált természete miatt a Vízöntő hihetetlenül szórakoztató egyéniség, aki élvezi a barátaival töltött idejét. Éppen ezért ügyesen vigyáz rá, hogy bárhova is keveredjen, ott mindig egy baráti társaság vegye körül, ezért a legtöbb baráti kapcsolata inkább felszínesnek mondható. Amikor úgy érzi, hogy szüksége van valakire, addig megy, míg talál valakit, akivel újabb kalandokat élhet át. Ha nem tudsz lépést tartani a Vízöntő pörgős tempójával, akkor ne lepődj meg, ha egy idő után már nem keres, és mint egy szellem, eltűnik az életedből.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Ma kifejezetten kellemes csalódások érhetik az emberek irányából, kedves Vízöntõ, s ez igencsak jólesõ érzéssel töltheti el, különösen, ha mostanában sok negatívum érte. Ne keresse, hol a hiba, csak fogadja el, hogy ez most ilyen értelemben egy kifejezetten jó széria, s élvezze egy kicsit az elismerést és a harmóniát, végül is, nem gyakran esik meg a legtöbbünkkel az ilyesmi.

2. Skorpió (október 23 – november 21)

Mindenkinek van egy belső baráti köre, de ezt a Skorpió egy teljesen új szintre helyezi. Ez nagyrészt azért van, mert baráti köre kicsi, és szoros kötelékek fűzik össze a benne szereplő emberekkel. A Skorpiónak a legfontosabb az őszinteség és a bizalom, ezért kapcsolatai valóban minőségiek. Ez azt jelenti, hogy ha mégis úgy dönt, hogy megszakít minden szálat valakivel, akkor az az illető valamit nagyon, de nagyon rosszul kellett csináljon.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Amennyiben ma elkezdene azon rágódni, kedves Skorpió, hogy valósággal, mintha kifolyna a kezei közül a pénz, nos, ne tegye, mert minél inkább rágörcsöl az ember a dolgokra, annál meggondolatlanabbul cselekszik, s az annál lehetetlenebb helyzetekbe sodorhatja. Tartózkodjon tehát a szélsõséges megoldásoktól, s inkább átszervezéssel, mintsem szigorú önszankciók bevezetésével próbálja visszaszerezni a kontrollt anyagi helyzetet felett, az egész jól mûködhet!

3. Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz csillagjegy szülötteinek személyisége igencsak változatos, a legtöbben nagyfokú intelligenciával és türelemmel rendelkeznek. Mivel nagyon alkalmazkodóak, ezért szinte minden társaságba hamar beilleszkedik és mindig érdeklődően és türelmesen fordul az emberekhez. Ám ha azt észleli, hogy ezt te kihasználod, akkor automatikusan ellök magától.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Talán a legnehezebb az ember számára, önmaga legyõzése, ám, ha ez sikerül, kedves Szûz, akkor a jutalma kiegyensúlyozottság és elégedettség lehet, így érdemes küzdeni érte! Ne hagyja, hogy elnyomja az álom, vagy a lustaság, gyõzze le a fáradságérzetet, s legyen tevékeny egész nap, elejétõl a végéig, meglátja, milyen nagyszerû dolgokra lehet majd képes, s milyen harmónia közepette és elégedetten térhet majd nyugovóra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: