A retrográd mozgásban lévő Jupiter továbbra is Mérleg jegyében tartózkodik, erősítve a lázadó energiákat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

A Halak jegyében a Neptunusz és a Chiron bolygó tartózkodik, amely arra ösztönöz majd bennünket, hogy úgy tekintsünk a hitünkre, mint az igazságra, a törvényekre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Ez a 3 csillagjegy csak a maga feje után megy: Minden szabályt képesek felrúgni

A Mars a Bika jegyében, március 11-től kezdve nyugodtságot hoz, lelassítva az életet, ami nem föltétlenül jó, mert több fontos szempontot szem elől téveszthetünk, így az adott lehetőségeket nem tudjuk megfelelően kihasználni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végigbogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetérõl. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetõen valószínûleg meg fog lepõdni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hõsiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

A következő napokban legyünk türelmesek: március 1, 4, 6, 11-20. között, valamit 28-31. között. És egy jó tanács: fogadjuk el önmagunkat, mert ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az életünket.

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: