Noha hallani, hogy egyesek szerint az ellentétek vonzzák egymást, valójában nagyon sokat számít ebben a témakörben az, hogy miben különböztök egymástól. Vannak ugyanis dolgok, amikben muszáj ugyanúgy gondolkodnotok, míg egyéb területeken nem baj, ha ellenkezik a véleményetek. Ebből kiindulva mutatunk is hat olyan csillagjegyes párosítást, akik nagyon sok dologban eltérnek egymástól, mégis szuper párost alkotnak!

Kos és Mérleg

Ez a két csillagjegy nem sok dologban hasonlít egymásra. Míg a Kosok állandóan a pörgést keresik és imádják a kalandokat, addig a Mérlegeknek szükségük van a biztonságra és a stabilitásra. Az egyik tűzjegy, a másik levegő jegy. És mégis, nagyon jól működik kettejük között egy kapcsolat, hiszen folyamatosan képesek motiválni egymást a megfelelő irányba! A Kos segít, hogy a Mérleg egy kicsit nyitottabb legyen az ismeretlen felé, míg a Mérleg el tudja érni azt, hogy a Kos egy kicsit lassítson, és legyen óvatosabb. Ráadásul vannak közöttük hasonlóságok is! Mindketten nagyon karizmatikusak, megnyerők, és ha belépnek egy szobába, külön-külön is igazi egyéniségek. Hát még együtt! Mindig tudják, hogyan érezzék jól magukat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma szüksége lehet rá, hogy, ha csak ideiglenesen is, de érdemben együttmûködjön másokkal, akik közül, ön tisztába van vele, hogy míg egyesekben megbízhat, addig másokban már sokkal kevésbé. Ügyeljen tehát arra, hogy, ha olyanoktól kell kérnie a haladás érdekében valamit, akik teljesítményében nem bízik százszázalékosan, akkor csak olyan feladatot bízzon rájuk, ami akkor sem veszélyezteti az egész tervét, ha kissé tökéletlenül van elvégezve. A folyamatos kontroll is sokat segíthet abban, hogy, ha valaki nem a kellõképpen mûködik együtt, még idejében tudjon lépni. Remélhetõleg, ma sikerül megoldania minden felmerülõ problémát!

Bika és Skorpió

Meglehet, hogy ez a két jegy állandóan vitatkozik valamin, de ahhoz kétség sem férhet, hogy izzik közöttük a levegő. Ráadásul valóban kiegészítik egymást. A Bikák rendkívül kitartóak, alaposak, és ha valamibe belevágják a fejszéjüket, a végletekig kitartanak – még akkor is, ha a siker csak nagyon lassan kopogtat be az ajtajukon. A Skorpiók pedig mindig a szívük után mennek, és azt csinálják, ami boldoggá teszi őket, ezért mindketten képesek segíteni egymásnak a fejlődésben. Együtt egyszerűen megállíthatatlanok, és az biztos, hogy a kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: