Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a körülötte történő eseményekre. Most kiderül melyik 6 csillagjeggyel érdemes vigyázni. Most kiderül, hogy te vagy a párod köztük van-e.

Kos

Te a cselekvés embere vagy, nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni. A legjobb napokon a lelkesedés és izgalom sugárzik belőled, de ha dühös vagy, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonal. Mindig azt mondod ami először az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy mennyire fogsz ezzel megsérteni valakit. A dühöd lehet, hogy nem tart sokáig, de a rövid kitörések is pusztítóak lehetnek és félelmetesek, főleg ha elmegy az agresszió irányába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Skorpió

A Skorpió a haragja miatt közismert.Természetesen szenvedélyes, elkötelezett, rejtélyes ember vagy, és bár ezek a tulajdonságok érvényesek a pozitív érzelmekre, ugyan olyan nagy szerepet játszanak negatívba is. Képes vagy elrejteni a haragodat, várva a tökéletes pillanatra. Nem reagálsz azonnal, ha valaki bánt téged, mert időt akarsz fordítani arra hogy elgondolkodj mikor lenne a legjobb válaszolni. Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje, kegyetlenül visszaadod amit kaptál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Bika

Lehet hogy az emberek meglepődnek, hogy milyen erős temperamentummal rendelkezel, de nem tévednek. Gyakran nyugodtan és barátságosan viselkedsz, de ha valaki a türelmeddel játszik és az idegeiddel, akkor meglátja azt az oldaladat amihez nincs hozzászokva. Alapvetően türelmes ember vagy, de ha valaki eljátssza a türelmedet, akkor nem félsz beleállni a konfliktusba. Tekintettel arra, hogy nem számítanak ilyen reakcióra tőled, annyira lesokkolja őket, hogy nem tudják hogy kellene kezelni a helyzetet. Nem érdekel hogy igazad van-e vagy tévedsz, nem fogod kevesebbnek vagy többnek érezni magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: