Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a körülötte történő eseményekre. Most kiderül melyik 6 csillagjeggyel érdemes vigyázni. Most kiderül, hogy te vagy a párod köztük van-e.

Kos

Te a cselekvés embere vagy, nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni. A legjobb napokon a lelkesedés és izgalom sugárzik belőled, de ha dühös vagy, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonal. Mindig azt mondod ami először az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy mennyire fogsz ezzel megsérteni valakit. A dühöd lehet, hogy nem tart sokáig, de a rövid kitörések is pusztítóak lehetnek és félelmetesek, főleg ha elmegy az agresszió irányába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Kedves Kos, ma úgy érezheti, hogy sûrû ködben tapogatózik. Gondolatai, tettei közel sem tiszták, harmonikusak. Valahogy ma nem tudja életét katonás rendbe szedni, bármennyire is töri magát. Munkájában a szembe jövõ megoldandó feladatokkal is inkább csak birkózik, minthogy megoldja õket. Ne aggódjon, néha bizony annyi a feladat, hogy átláthatatlannak tûnik a teendõk rengetege. Próbálja meg átvészelni a napot, s a nagy döntéseket inkább halassza holnapra.

Íme a csillagjegyekkel kapcsolatos tévhitek: Ezek valójában nem is jellemzők rájuk 3.rész

Skorpió

A Skorpió a haragja miatt közismert.Természetesen szenvedélyes, elkötelezett, rejtélyes ember vagy, és bár ezek a tulajdonságok érvényesek a pozitív érzelmekre, ugyan olyan nagy szerepet játszanak negatívba is. Képes vagy elrejteni a haragodat, várva a tökéletes pillanatra. Nem reagálsz azonnal, ha valaki bánt téged, mert időt akarsz fordítani arra hogy elgondolkodj mikor lenne a legjobb válaszolni. Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje, kegyetlenül visszaadod amit kaptál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Mostanában lehet, hogy egy kicsit túlvállalta magát, kedves Skorpió, ezért stresszesnek érezheti napját. Lehet, hogy kevés idõ alatt akar sok mindennel végezni, de tudnia kell, hogy, ha kimeríti magát, akkor biztosan nem fog végezni semmivel sem. Vegye lajstromba a teendõket, s kezdje a legegyszerûbben elvégezhetõvel és semmiképp se rágja magát, ha egy nap alatt nem végez mindennel. Lesz nap holnap is.

Bika

Lehet hogy az emberek meglepődnek, hogy milyen erős temperamentummal rendelkezel, de nem tévednek. Gyakran nyugodtan és barátságosan viselkedsz, de ha valaki a türelmeddel játszik és az idegeiddel, akkor meglátja azt az oldaladat amihez nincs hozzászokva. Alapvetően türelmes ember vagy, de ha valaki eljátssza a türelmedet, akkor nem félsz beleállni a konfliktusba. Tekintettel arra, hogy nem számítanak ilyen reakcióra tőled, annyira lesokkolja őket, hogy nem tudják hogy kellene kezelni a helyzetet. Nem érdekel hogy igazad van-e vagy tévedsz, nem fogod kevesebbnek vagy többnek érezni magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-17)

Megérzései a közelgõ dolgokat tekintve helyesnek bizonyulhatnak. Fõként rossz elõérzetei azok, amik ma igencsak elõtérbe kerülhetnek és lehet, hogy be is bizonyosodhatnak. Döntéseiben és tetteiben is hallgasson elsõsorban önmagára, mert késõbb ez lesz az ön számára a legkifizetõdõbb, még akkor is, ha most úgy tûnhet mások jobban látják a helyzetet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: