Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a körülötte történő eseményekre. Most kiderül melyik 6 csillagjeggyel érdemes vigyázni. Most kiderül, hogy te vagy a párod köztük van-e.

Kos

Te a cselekvés embere vagy, nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni. A legjobb napokon a lelkesedés és izgalom sugárzik belőled, de ha dühös vagy, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonal. Mindig azt mondod ami először az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy mennyire fogsz ezzel megsérteni valakit. A dühöd lehet, hogy nem tart sokáig, de a rövid kitörések is pusztítóak lehetnek és félelmetesek, főleg ha elmegy az agresszió irányába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Kosok: ne aggódjatok, még a karantén sem teheti tönkre a szülinapi bulinkat - alternatívák az ünneplésre

Skorpió

A Skorpió a haragja miatt közismert.Természetesen szenvedélyes, elkötelezett, rejtélyes ember vagy, és bár ezek a tulajdonságok érvényesek a pozitív érzelmekre, ugyan olyan nagy szerepet játszanak negatívba is. Képes vagy elrejteni a haragodat, várva a tökéletes pillanatra. Nem reagálsz azonnal, ha valaki bánt téged, mert időt akarsz fordítani arra hogy elgondolkodj mikor lenne a legjobb válaszolni. Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje, kegyetlenül visszaadod amit kaptál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Mindenképpen törekedjen a mai nap folyamán arra, kedves Skorpió, hogy úgy lássa a dolgokat, ahogy azok a maguk valójában vannak, nem pedig úgy, ahogy ön szeretné látni õket. Mivel a világ tele van sajnos rossz dolgokkal is éppúgy, mint jókkal, nem lehet mindig elterelni mindent a jó irányba, s pozitívan szemlélni, mert az élet a Földön egyelõre nem ilyen. A rossz ellen a legjobb fegyver, ha felismeri és mindent megtesz ellene, amit csak lehet, nem pedig az, ha megpróbálja szépíteni a helyzetet. Ön mindig is nagy harcosa volt az igazságnak, kár lenne pont önmagát becsapnia, így ne is tegye!

Bika

Lehet hogy az emberek meglepődnek, hogy milyen erős temperamentummal rendelkezel, de nem tévednek. Gyakran nyugodtan és barátságosan viselkedsz, de ha valaki a türelmeddel játszik és az idegeiddel, akkor meglátja azt az oldaladat amihez nincs hozzászokva. Alapvetően türelmes ember vagy, de ha valaki eljátssza a türelmedet, akkor nem félsz beleállni a konfliktusba. Tekintettel arra, hogy nem számítanak ilyen reakcióra tőled, annyira lesokkolja őket, hogy nem tudják hogy kellene kezelni a helyzetet. Nem érdekel hogy igazad van-e vagy tévedsz, nem fogod kevesebbnek vagy többnek érezni magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: