Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagál a körülötte történő eseményekre. Most kiderül melyik 6 csillagjeggyel érdemes vigyázni. Most kiderül, hogy te vagy a párod köztük van-e.

Kos

Te a cselekvés embere vagy, nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni. A legjobb napokon a lelkesedés és izgalom sugárzik belőled, de ha dühös vagy, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonal. Mindig azt mondod ami először az eszedbe jut, függetlenül attól, hogy mennyire fogsz ezzel megsérteni valakit. A dühöd lehet, hogy nem tart sokáig, de a rövid kitörések is pusztítóak lehetnek és félelmetesek, főleg ha elmegy az agresszió irányába.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Skorpió

A Skorpió a haragja miatt közismert.Természetesen szenvedélyes, elkötelezett, rejtélyes ember vagy, és bár ezek a tulajdonságok érvényesek a pozitív érzelmekre, ugyan olyan nagy szerepet játszanak negatívba is. Képes vagy elrejteni a haragodat, várva a tökéletes pillanatra. Nem reagálsz azonnal, ha valaki bánt téged, mert időt akarsz fordítani arra hogy elgondolkodj mikor lenne a legjobb válaszolni. Ha úgy döntesz, hogy eljött az ideje, kegyetlenül visszaadod amit kaptál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Skorpió!

Bika

Lehet hogy az emberek meglepődnek, hogy milyen erős temperamentummal rendelkezel, de nem tévednek. Gyakran nyugodtan és barátságosan viselkedsz, de ha valaki a türelmeddel játszik és az idegeiddel, akkor meglátja azt az oldaladat amihez nincs hozzászokva. Alapvetően türelmes ember vagy, de ha valaki eljátssza a türelmedet, akkor nem félsz beleállni a konfliktusba. Tekintettel arra, hogy nem számítanak ilyen reakcióra tőled, annyira lesokkolja őket, hogy nem tudják hogy kellene kezelni a helyzetet. Nem érdekel hogy igazad van-e vagy tévedsz, nem fogod kevesebbnek vagy többnek érezni magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: