Híressé válni lehet véletlenül, hosszú évek kemény tervezőmunkájának és építkezésének eredményeképpen, ám bárhogy is történjen, a hírnév mindig vonzó és varázslatos. Az is tény, hogy nem való mindenkinek az ismertség. Melyik csillagjegyek azok, akiknek jól áll a hírnév, és a leginkább lubickolnak benne?

Vannak bizonyos karakterjegyek, melyek a figyelem középpontjába repítik az embert, ahonnan már csak egy lépés a hírnév kapuja. Természetesen nem csak ők tehetnek szert hatalmas ismertségre, de bizonyos csillagjegyek nagyobb eséllyel válnak híressé.

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-06 - Ma különösen simulékony hangulatában lehet...

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Mindannyian tudjuk, hogy az Oroszlánok keresik a hírnevet, ám az nem ennyire köztudott, hogy a csillagjegy szülöttei nem csak áhítoznak a figyelemre és a reflektorfényre, hanem ha egyszer megszerezték, nagyon jók a hírnév megtartásában is, hiszen képesek folyamatosan szállítani azokat a híreket saját magukkal kapcsolatban, amik ébren tartják irántuk az érdeklődést. Ez jelentős erőfeszítést és sok munkát igényel, így meg is érdemlik a sikert, hiszen természetüknél fogva igyekeznek megadni az embereknek, amit akarnak. Nem kaphatod meg mindig, amit akarsz, mondta Mick Jagger, egy jól ismert Oroszlán, ám ha elég keményen próbálkozol, megkaphatod, amire szükséged van.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

2. Nyilas (november 22. – december 21.)

Az Oroszlánokhoz hasonlóan a Nyilasok is könnyen magukra irányítják a figyelmet, és kihasználják az előnyeit. Nem félnek attól, hogy a középpontba kerülnek, és bár nem viselik a legjobban, ha elutasítják őket, annyira nagy az önbizalmuk, hogy el se tudják képzelni, hogy velük ilyen előfordulhat, így megragadnak minden alkalmat, hogy hírnévre tegyenek szert. A híres Nyilas jegyű énekes, Frank Sinatra nem is törődhetett volna kevésbé azzal, mások mit gondolnak róla, mivel egyszerűen boldog volt, ha énekelhetett. “Úgy csináltam, ahogy jó nekem” – mondta.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

3. Kos (március 21. – április 19.)

A Nyilas mellett a Kos a másik tűz jegy, amely elég kiegyensúlyozott és erős ahhoz, hogy sikeres és híres legyen. A csillagjegy szülöttei igazi harcosok, irányítók, így ők nem olyasféle könnyű hírnévre vágynak, amit a közösségi oldalak adhatnak. A híres Kosokat hatalommal járó pozíciókban és a politikában kell keresnünk, ilyen például Nancy Pelosi, az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának képviselőházi elnöke.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

4. Skorpió (október 23. – november 21.)

A hírnév gyakran együtt jár a kontroll igényével, ezért nem meglepő egy híres Skorpió esetében ha azt látjuk, hogy nemcsak kifinomult módszerekkel lavírozik a hírnév irányába, de ő menedzseli és népszerűsíti is saját magát, nem engedve ki a kezéből egyetlen darabkáját sem az események irányításának. Gondoljunk csak Bill Gates-re, aki szintén a saját sikerének kovácsa volt, egy személyben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Ez az 5 csillagjegy a leghajlamosabb a hűtlenségre

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: