5. Rák (június 21. – július 22.)

Bár a csillagjegy szülötteit mindenki úgy ismeri, mint igazi otthonülőket, ám vannak rejtett tartalékaik, és ők azok, akik számára az internet ad remek lehetőséget, hogy kibontsák szárnyaikat, ha nem akarnak tovább a világ elől bújkálni. Az egyik leghíresebb Rák, Frida Kahlo is akkor kezdett művészileg kiteljesedni, mikor ágyhoz kötötten feküdnie kellett súlyos sérülései után.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

6. Ikrek (május 21. – június 20.)

A csillagjegy szülöttei egyrészt hihetetlenül híresek akarnak lenni, másrészt azt szeretnék, ha azért értékelnék őket, amit tesznek. Az Oroszlánokhoz hasonlóan szeretnek a figyelem középpontjában állni, ám amikor a dolgok komolyra fordulnak, az Ikrek gyakran elbuknak. Bár szeretik a hírnevet, ugyanennyire ragaszkodnak privát szférájukhoz, így nem ritka, ha a híres Ikrek szülöttek küzdenek hírnevükkel, vagy nem éppen a jó és tisztelettudó viselkedésüket emelik ki velük kapcsolatban – elég csak Donald Trump amerikai elnökre gondolnunk.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

Pénteki Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve....

7. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek nemcsak a figyelemre vágynak, azt akarják, hogy meg is fizessék őket, így nem adják olcsón magukat. Nem viselik el, ha megkérdőjelezik érdemeiket, ilyenkor megvédik magukat, és általában győznek. A Szűz erős jegy, tudják, mik a gyenge pontjaik, és előnyt kovácsolnak belőle. Kérdezzük csak meg a csillagjegy híres szülöttét, Tim Burtont. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Mostanában esetleg sokat gyalogolt kedves Szûz? Ha igen, most bizony lába láthatja ennek kárát, fájhat és ki is sebesedhet a túlzott megerõltetéstõl. Ez a kényelmetlenség pedig hatással lehet energiaszintjére, mely jelentõsen megcsappanhat bosszúsága hatására. Próbáljon meg a rutin feladatokra koncentrálni, illetve azokat is ülve végezni, s maradjon ki minden megterhelõ munkából. Este egy forró fürdõ csodákat tehet önnel!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: