Igazán kemény fába vágtad a fejszéd, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével szeretnél komolyabb kapcsolatot kialakítani. Ők aztán nem adják egykönnyen magukat, nehezen nyitják meg a szívüket.

Szűz

Egy igazán különleges csillagjegy, vonzó, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Azonban, amikor a szerelemről lesz szó, rögtön begubózik, és visszavonul a csigaházába. Nem szereti senkinek kimutatni az érzéseit, magába zárkózik, mert különben csak kiszolgáltatottnak érezné magát. Nem könnyű közel kerülni hozzá, de, ha valahogy nagy nehezen megnyílik, akkor csodálatos partner lesz belőle.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma alkalma lehet azzal foglalatoskodni, amit igazán szeret, kedves Szûz, így egy igazán fantasztikus napnak nézhet elébe! Annál is inkább remekül érezheti magát, mivel ma ön játszhatja a fõszerepet is, méghozzá nagyon is jól. Legyen büszke magára, hisz nagy utat tett meg ideáig. Élvezze a sikert!

Skorpió

Titokzatos, és sokszor ő maga sem tudja, hogy mit is akar. Félreérthetően viselkedik, és soha nem tud stabilan megmaradni egy kapcsolatban. Nem lehet nagyon rá számítani, mert egy igazi hangulatember. Az az igazság, hogy a Skorpió jó esetben csak 40-en túl nő fel annyira, hogy érett legyen egy komolyabb kapcsolatra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma egy rendkívül aktív napnak nézhet elébe, kedves Skorpió, melyben kulcsszerepet játszhatnak az emberi kapcsolatok és a csapatmunka! Ismerje fel és értékelje, amit most nyújtani tudnak önnek az egyes emberek, majd koordinálja össze úgy a dolgokat, hogy minden a lehetõ legjobban haladjon, s végül mindenki jól járjon, aki ma az ön markába csapott!

Nyilas

Nagyon nehéz komoly kapcsolatot kialakítani egy Nyilassal, mert állandóan ég a kaladvágytól, mindig valami újra vágyik. Ez a párkapcsolatára is igaz, hogy ha már nem tudsz újat nyújtani számára, akkor rövid időn belül továbbáll. Csak akkor lesz elégedett, ha valaki ugyanolyan lángon ég, mint ő.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma, kedves Nyilas, munkálkodhatnak bizonyos dolgok a színfalak mögött, melyekre nem teljesen lát rá, ezért szükséges lehet most minden komolyabb döntést máskorra halasztania, s kivárnia, mi fog történni. Türelme hamarosan, busásan megtérülhet!

Vízöntő

Nem szereti megosztani a titkai másokkal, vannak olyan területek az életében, amelyekre nem szívesen enged be másokat. Egy párkapcsolatban pedig csak nyitott kártyákkal lehet játszani, de a Vízöntő mindig megtartja a két lépés távolságot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma a legnagyobb kihívást az jelentheti, hogy mennyire sikerül összeegyeztetnie érzelmeit a józan gondolkodásmódjával. Ha ez jól sikerül, akkor abból most sokat profitálhat, azonban, ha bármelyik irányába is elbillen a dolog, azzal sokat veszíthet. Elõzze ezt meg azzal, hogy ügyel belsõ harmóniájára és bízik önmagában, kedves Vízöntõ! Meg van rá minden oka!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: