Vannak olyan emberek, akikkel nem könnyű kijönni, nem könnyű megtalálni velük a közös hangot. Most azokról a csillagjegyekről lesz szó, akiket eléggé nehéz megszeretni.

1. Szűz

Nehéz megszeretni ezen személyeket, mert többnyire távolságtartóak, mert nem bíznak az emberekben, és addig nem engednek közel magukhoz senkit. Azonban ha sikerül valakinek a szívükbe férkőzni, akkor csodás partner válik belőlük.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Talán a legnehezebb az ember számára, önmaga legyõzése, ám, ha ez sikerül, kedves Szûz, akkor a jutalma kiegyensúlyozottság és elégedettség lehet, így érdemes küzdeni érte! Ne hagyja, hogy elnyomja az álom, vagy a lustaság, gyõzze le a fáradságérzetet, s legyen tevékeny egész nap, elejétõl a végéig, meglátja, milyen nagyszerû dolgokra lehet majd képes, s milyen harmónia közepette és elégedetten térhet majd nyugovóra.

2. Skorpió

Titokzatosak, emiatt gyakran kiismerhetetlenek, így nagyon nehéz a szívükhöz férkőzni. A Skorpió csillagjegyűek leggyakrabban instabil partnerekké válnak, ezért nem annyira biztos, hogy jó velük kapcsolatba kerülni. Ameddig teljesen nem válnak felelősségteljes felnőtté, addig inkább más partner után kell nézni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Amennyiben ma elkezdene azon rágódni, kedves Skorpió, hogy valósággal, mintha kifolyna a kezei közül a pénz, nos, ne tegye, mert minél inkább rágörcsöl az ember a dolgokra, annál meggondolatlanabbul cselekszik, s az annál lehetetlenebb helyzetekbe sodorhatja. Tartózkodjon tehát a szélsõséges megoldásoktól, s inkább átszervezéssel, mintsem szigorú önszankciók bevezetésével próbálja visszaszerezni a kontrollt anyagi helyzetet felett, az egész jól mûködhet!

3. Nyilas

Rendkívül eszesek, lobbanékonyak, és olykor kiszámíthatatlanok, ezért nehéz velük közös nevezőre jutni. Igaz, mellettük sosem unatkozik senki, mert mindig valami új kalandba keverednek. A Nyilas csillagjegyűekkel csak az lehet boldog, aki mindenben támogatja őket és mindig velük tart.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Ma nagy eséllyel kaphat néhány olyan elismerést, vagy dicsérõ szót, melyekre talán már nagyon rég vágyott, s igen sokat is tett érte, ám vigyázat! A sikert is érdemes visszafogottan kezelni, különben könnyen elszállhat az ember, s végül aztán inkább hátrányba, mint elõnybe kerül általa. Maradjon tehát szerény, kedves Nyilas, s akkor nem csak méltóságteljes maradhat, de a késõbbiekben ön felé támasztott, szürreális elvárásoknak is elejét veheti.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: