A hinduizmus egyszerre fogható fel vallásként, életformaként, és tanok sokaságaként, így azok számára is útmutatóul szolgálhat, akik kicsit tudatosabban és ehhez hasonló szellemben szeretnének élni.

Mára már több mint 1.1 billió követője van világszerte.

A nyugati világ még csak most kezdi felfedezni a hindu életvitelben rejlő potenciálokat, de már biztosan hallottál olyan kifejezésekről és jelenségekről, hogy karma, Vonzás Törvénye, vagy reinkarnáció.

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 9-től -  Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben....

A hinduizmus mindenekelőtt a nagylelkűségre, szerénységre és az öntudatosságra tanít, ezért életfelfogása szerint van néhány dolog, amiről egy ember nem kellene mások előtt beszéljen, inkább titokban kell tartsa önmagának:

 

1. Spirituális felfogás

A hinduizmus szerint a spiritualitást életünk során szerezzük és bővítjük, ezért az csak ránk tartozik, senki másra. Az teljesen rendben van, ha egy spirituális útról mesélsz barátaidnak, de arról, hogy mi az életszemléleted forrása, milyen ideológiákat követsz, az csak rád tartozik. Ha megpróbálod a saját meglátásaidat és hitedet másra erőltetni, lehet, hogy gátolni fogod őket a saját útjaikon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: