A ‘boszorkány’ kifejezés soha nem volt széles körben elfogadott. A nagyközönség még ma sem képes a sztereotipikus halloween-i boszorkány hegyes kalapján és bibircsókos orrán túllátni.

Bár a boszorkányoknak hajdanán el kellett bujdokolniuk abban a félelemben, hogy üldözik vagy megölik őket, ma már nem kell, hogy attól tartsanak, hogy felismerik őket. Mai napig léteznek olyan emberek, akiknek az ősei boszorkányok voltak és fogalmuk sincs arról, hogy valójában ők is öröklötten boszorkányok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törõdjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdõt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha te is észreveszel néhányat ezek közül a jelek közül, akkor nagy az esélye annak, hogy te is egy erős boszorkány vérvonal leszármazottja vagy!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-31 - Ma kissé akár óhatatlanul is megbánthatja szereleme...

1. A családod bűbájos történeteket és tündérmeséket mesélt neked

A boszorkányság óriási felelősséget igényel. A mesterség idősei mindig szerettek átadni a tudást olyan dolgokon keresztül, mint a mesék vagy történetek. Szókovácsok, akiknek a történetei mindig nagyon érdekesen hangzottak. Most már tudod, hogy miért.

2. Hasonló jegyeitek vannak a családban

Hasonló testi jegyeid vannak, mint a nagymamádnak? Függetlenül attól, hogy az egy szeplő, egy anyajegy, egy titokzatos heg, ha ugyanazokkal a boszorkányjegyekkel rendelkezel, mint a család idősebb tagjai, az egy biztos jele annak, hogy örökletesen boszorkány vagy. Különösen akkor, ha ennek a jegynek a jelentéséről még történeteket is mesélnek neked.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: