4. Nyilas

Nagyon sokan szeretik a Nyilasokat, mert őszinték, szórakoztatóak és képesek az árral sodródni. Saját törvényeik szerint élnek, ami sokak számára izgalmas kapcsolatot ígérhet. A Nyilasok eléggé bénák a randik terén, igazi randikra is nagyon nehezen szánják el magukat, de ha megteszik, nagyon komolyan veszik. Ezért semmilyen körülmények között sem érdemes nekik hazudni, mert ha rájönnek, szó nélkül felállnak és otthagynak, mintha mi sem történt volna.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma szükséges lehet, hogy életének mozzanatait egy kissé távolabbról szemlélje. Figyelmét fordítsa inkább a külvilág, mintsem önmaga felé, s legyen résen. Most nagyobb türelemre lehet szüksége, mint bármikor máskor. Valahogy a környezetében élõ emberek is érzékenyebbek, mint máskor, figyeljen oda mások és saját érzelmeire, s arra, nehogy akaratán kívül megbántson másokat.

5. Halak

A Halak nagyon érzékenyek, és az intuíciójuk is eléggé kifinomult ahhoz, hogy egyből levágják ha valaki manipulálni akarja őket. Viszont elég cselesek is, mivel nem szólnak azon nyomban, mikor rájönnek a dolgokra, hanem inkább hagyják az illetőt és megfigyelik, hogy meddig képes elmenni a hazudozás terén. Jó lelkük miatt a leleplezést követően is adnak második esélyt, viszont akkor már nincs hibázási lehetőséged náluk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

6. Skorpió

A Skorpiók igazi maximalisták. A fejükben pontos lista van arról, hogy mit keresnek a partnereikben, s habár nem sorolhatóak a legmagabiztosabb csillagjegyek közé, párválasztás terén nagyon pontos elképzeléseik vannak. Ha megpróbálnád kijátszani őket, akkor máris készülhetsz a bosszúra, hiszen gondolkodás nélkül világgá kürtöli, hogy mire készültél.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma mind a szerelmi életében, mind pedig más területeken valósággal brillírozhat, kedves Skorpió! Remek energiákkal töltve vághat neki a napnak, aminek hamarosan meg is mutatkoznak gyümölcsei, s különösen elégedettnek érezheti magát atekintetben is, hogy hozzáállásának köszönhetõen, ma sikerülhet néhány, már régóta fejtörést okozó dolog végére is pontot tenni. Az este szintén nagyon romantikusan alakulhat, s mindenképpen vad erotikába csaphat át, ha már van is, vagy akad megfelelõ partner!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: