4. Nyilas

Nagyon sokan szeretik a Nyilasokat, mert őszinték, szórakoztatóak és képesek az árral sodródni. Saját törvényeik szerint élnek, ami sokak számára izgalmas kapcsolatot ígérhet. A Nyilasok eléggé bénák a randik terén, igazi randikra is nagyon nehezen szánják el magukat, de ha megteszik, nagyon komolyan veszik. Ezért semmilyen körülmények között sem érdemes nekik hazudni, mert ha rájönnek, szó nélkül felállnak és otthagynak, mintha mi sem történt volna.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

5. Halak

A Halak nagyon érzékenyek, és az intuíciójuk is eléggé kifinomult ahhoz, hogy egyből levágják ha valaki manipulálni akarja őket. Viszont elég cselesek is, mivel nem szólnak azon nyomban, mikor rájönnek a dolgokra, hanem inkább hagyják az illetőt és megfigyelik, hogy meddig képes elmenni a hazudozás terén. Jó lelkük miatt a leleplezést követően is adnak második esélyt, viszont akkor már nincs hibázási lehetőséged náluk.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Néhány kiábrándító hír juthat a fülébe ma, kedves Halak, amelyek közül meglehet, némelyeknek nagyon nem fog örülni, DE! Amelyiknek igen, az feledtetheti az összes többi bosszúságát. Ma megütheti a Jackpot-ot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy az augusztus legnagyobb nyertese! És ez csak a kezdet…

6. Skorpió

A Skorpiók igazi maximalisták. A fejükben pontos lista van arról, hogy mit keresnek a partnereikben, s habár nem sorolhatóak a legmagabiztosabb csillagjegyek közé, párválasztás terén nagyon pontos elképzeléseik vannak. Ha megpróbálnád kijátszani őket, akkor máris készülhetsz a bosszúra, hiszen gondolkodás nélkül világgá kürtöli, hogy mire készültél.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: