7. Szűz

Hidd el, hogy nem akarsz egy Szűzzel packázni! A Szüzek bosszúja az egyik legkeményebb dolog, amit valaha átélhetsz. Időd se lesz megvédeni magad, olyan mesterien áll majd bosszút rajtad, úgyhogy ha valami balul sül el, jobb ha fedezésbe vonulsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma határozottnak és egyértelmûnek kell lennie, kedves Szûz, legyen szó bármirõl is. Mivel ön remekül átlát a dolgokon, eme kivételes képessége által ma nagy elõnyre tehet szert bizonyos egyénekkel szemben, melyet érdemes a jó ügy érdekében ki is használnia, azonban semmiképpen se alkalmazza ezt a tudást visszaélésre, vagy visszavágásra, csakis nemes célokra, önhöz illõ módon. További jó hír a mai napon, hogy elméje, logikai gondolkodása és szíve ma tökéletes harmóniában tud majd együttmûködni!

8. Bak

A bak és a dráma két külön fogalom. Ez pedig azt jelenti, hogy ha úgy érzik, hogy valami mögöttes játszmát folytatsz, azonnal kilépnek az életedből, még azelőtt, mielőtt lehetőséged lenne magyarázkodni. Szóval csak egy módon tarthatsz magad mellett egy Bakot, ha nyílt kártyával játszol.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

9. Ikrek

Az Ikrek igen furfangos teremtmények. Hagyják, hogy úgy érezd, megúsztad a hazugságot, miközben pontosan tudják, hogy manipulálni akartad őket. Sőt még egy darabig bele is mennek a játszmába, és adják alád a lovat, de ha egyszer megunják, akkor jön a keserves szembesítést és a következmény. Ebben az esetben azt tanácsoljuk: Menekülj! Az Ikrek bosszúból képesek akár az egész életedet is pokollá tenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: