A maja Haab Naptár egy évben 19 asztrológiai jegyet különböztet meg, melyek jelentése és szimbolizmusa a maja kultúrából, időjárásból és csillagokból táplálkozik. Nézd meg, Te melyik jelhez tartozol és melyek a rád jellemző tulajdonságok.

CHEN Január 2. - január 21.

Jelentése: Fekete vihar, fekete ég, Hold, egy virág, nyugat

Napi horoszkóp november 1. péntek – Halottak napján egy különleges dolog történik veled!

Ha a Chen jele alatt születtél, akkor az éjszaka embere vagy. Bölcs vagy és spirituális, gyakran nagyon vallásos. Te vagy az, akihez a barátok vagy a család bizalommal fordulhat, mindenki segítségére vagy.

YAX Január 22. - február 10

Jelentése: Zöld vihar, Vénusz, két virág, dél

Szelíd és szeretetteljes személy vagy, nagy békefenntartó képességgel, aki szereti ha körülötte harmónia van. Ez egy nagy ajándék, mert sok jót tudsz tenni a világnak.

Felvilágosult személy vagy, intelligens és nagyon világos elmével rendelkezel. A mindennapi élet problémái nem zavarnak annyira, mint általában másokat. Gyakorlatias vagy, úgy véled ésszel mindent meg lehet oldani.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-22 - Szerelmi téren ma kifejezetten feszegetheti a határokat, aminek...

ZAC Február 11. - március 2.

Jelentése: Fehér vihar, béka, három virág, észak

A kora reggel a számodra legjobb időszak, ilyenkor tudsz a legjobban gondolkodni, ilyenkor a maximális a bölcsességed.

A béka tulajdonságai jellemzőek rád, vagyis a jó alkalmazkodó képesség, a kényelem megteremtése és a gyorsan váltani tudás.

Kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezel. Utálod a befejezetlen ügyeket, mindent szeretsz a lehető legjobban megoldani és lezárni.

KEH Március 3. - március 22.

Jelentése: Piros vihar, fák, szarvas, kelet

Ha a Keh jele alatt születtél, affinitásod van a természet egyensúlyba hozásához. A te színed a vörös, a tűz és az energia jele.

Hatalmas erő birtokában vagy, természeted is hasonlóan tüzes. A meditáció segít fejleszteni természet adott erődet. Bátor és nagyon merész vagy, mint a szarvas. Akkor is megpróbálsz valamit, ha képességedet meghaladja. Nem bánsz semmit, amit a múltban tettél.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: