Hidd el, nem akarsz velük konfliktust!

Skorpió

Szenvedélyes és bosszúálló, plusz okos: ennél veszélyesebb kombó nem létezik! Mivel sértődékeny és érzékeny, könnyű kihozni a sodrából, de ezt jó darabig nem mutatja, látszólag kedves veled, de titokban már tervezgeti, hogyan vág vissza, lehetőleg úgy, hogy az háromszor annyira fájjon és ne tudj rá felkészülni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon kicsit úgy érezheti, hogy az önt körülvevõk nincsenek teljes egészében tisztában a valósággal. Nos, ebbõl kifolyólag, kedves Skorpió, nem vitás, hogy ez esetben önnek kell visszavezetni õket, józan beszéddel és fajsúlyos érveivel a helyes útra. Az efféle, vezetõ, koordináló funkciójú párbeszéd amúgy is az ön asztala és senki sem ért hozzá jobban, mint ön. Élvezze, hogy vezethet és, hogy szavaival, tetteivel, sok embernek segítheti elõ most a boldogulását!

Szűz

Az a helyzet, hogy ha egy Szűznek nem vagy szimpi, módszeresen fog kicsinálni! Végtelenül kritikus, szőrszálhasogató, plusz pontosan tudja, mivel tud a lehető legjobban megalázni vagy megbántani. A folyamatos rosszindulatú beszólogatás a módszere arra, hogy ellehetetlenítse a munkádat vagy a párkapcsolatodat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon, annak ellenére, hogy alapvetõen nem az ön kenyere, mégis érdemes a kezébe vennie az irányítást, s a kezdeményezést, ugyanis, környezete kissé inaktívnak ígérkezik e területen ma, aminek könnyen semmittevés lehet a vége, ha ön nem intézkedik. Egy mindennek jegyében telõ, s ez által fárasztó nap után azonban igencsak pihentetõ estére/éjszakára számíthat, amikor is a kényeztetésé lehet s fõszerep, ami most ráadásul egészen meglepõ irányokból és formában érkezhet!

Bak

Könnyű a Bak csapdájába besétálni, mivel vonzó, izgalmas, de szinte lehetetlen kiismerni. Kedvesnek mutatja magát, de inkább távolságtartó és intrikus. Ha kiakasztod, nem fog veled ordítani, sőt úgy tűnhet, nem is haragszik, de a háttérben olyan pletykacunamit szabadít el rólad, amiből csak nagyon nehezen tudod kidumálni magadat…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai nap egész egyszerûen annyi, de annyi lehetõség, vagy legalábbis, haladási irány nyílhat meg ön elõtt, kedves Bak, hogy szinte lehetetlenség lenne érdemben mindet átgondolnia, s megalapozottan választania. Ne is próbáljon így tenni, inkább csak gyûjtse be a temérdek impulzust, majd hagyja ülepedni az este folyamán a dolgokat, s, ha már biztos benne, hogy a választott irány kellõen logikus és megalapozott, csak akkor mondjon holnap rá igent!