Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az alaposság eddig talán nem volt az ön erénye, most azonban azon kaphatja magát, hogy egyre inkább ügyel a részletekre, és semmi nem kerüli el a figyelmét akár a munkájáról, akár a család, az otthon ügyeiről van szó. Mintha megérett volna valamire, akár egy nagyobb feladatra is. A mai napon bele is vághat egy ilyenbe. Olyan felkérést kaphat, amely megemeli az ön ázsióját.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-30 - A mai napon csakis ösztöneire hallgasson, amik segíthetnek most megóvni egy nagy csalódástól.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Már régóta vár a baráti társaságra, ők és néhány rokona, testvére az, akiknek a jelenléte a leginkább felszabadítóan hat önre. Egy csodás beszélgetős este vár ma önre, de előbb még helyt kell állnia a munkahelyén. Bár a főnökével, sőt, talán a hivatásával kapcsolatban is vannak kételyei, az este várható örömei erőt adnak önnek ahhoz, hogy elviselje, ami napközben vár önre. Tegyen úgy, mint az amerikaiak javasolják: tartson mosolyt maga elé!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Miközben a jövőjét tervezi, nem látja meg a jelen lehetőségeit. Az az igazság, hogy valamiképpen sikerült olyan illúziókba ringatni magát, amivel éppen a saját maga számára teszi lehetetlenné az előrelépést. Ez annál inkább így van, minél negatívabbak ezek a bizonyos illúziók. Mert bizony ez is előfordulhat önnél. Talán nem is veszi észre, de vagy túlságosan alá, vagy túlságosan is fölé becsüli a képességeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ha ezzel a csillagjeggyel egybekelsz, tuti válás lesz a vége!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: